Poznáte toto nádraží?
Foto: autorka

Poznáte toto nádraží?

6. 4. 2017
Fotohádanky nádraží
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Tak vidím, že už je dohádáno. Ano jsou to Podbořany a je to moje rodné město. Byla tam totiž před mnoha lety porodnice. Dokonce se tam narodil i syn. Jste skvělí hadači.
Zuzana Pivcová
Lenka už to skoro řekla, ale stejně tu, Naďo, ten správný název ještě nezazněl. :-)
Lenka Hudečková
A já vím, to nádraží je podbořeno :-)
Anna Čípová
Vím. V r.1969 jsem tam byla na chmelu.
Jan Fencak
NEVIEM , ALE FOTO JE V POHODE
Jana Šenbergerová
Bez Helenky Č. bych na to asi nepřišla, nádraží neznám, ale už vím, kde se nachází. :-) Ivano K., mrkev bez uvozovek je moje oblíbená zelenina. V uvozovkám bude možná součástí vozového parku na uvedené železnici.
Helenka Vambleki
Vím, pomohl mi rok první zmínky o městě. Přidám zpěvačku Marcelu Březinovou.
Naděžda Špásová
Jsem ráda, že se dobře bavíte. Vím, že to není těžké a nevadí mi, že jste na to tak rychle přišli. A dík, že jste to neprozradili. Já těch nádraží zase tolik neznám. :-)
Mirek Hahn
To tedy vůbec lehké nebylo..... Někdo si dal schválně práci aby o dvě obce vedle postavil stejné nádraží. Jak tenkrát věděli, že se budeme bavit hledáním nádraží ?
Hana Rypáčková
Já poznám přestupovali jsme tam na autobus na jeden náš krásný výlet..

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%