Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Anna Potůčková
7.4.2017 10:31
Díky nápovědě od Miluše B. jsem také našla zrovna ve chvíli, kdy venku zaštěkal pes. Přidám další indicii, že tu stojí kostel sv. Petra a Pavla.
Zdenka Žichovská
7.4.2017 10:15
Našla jsem, přidám pomůcku - ptačí domky a asi tam dost štěkají psi. Hledání nádraží mě baví a také nějaké přidám, ale až udržím foťák (zatím stále pravá ruka v sádrovém krunýři)
Alena Tollarová
7.4.2017 10:01
Úúúú, dneska to je lehké. Hledat nemusím. A fotek mám taky hafo. Jen ne nádražích.
Naděžda Špásová
7.4.2017 09:53
Tak se musím pochlubit. Tentokrát jsem nemusela nikde nic hledat. Před 4 lety jsme tam byli s kamarády na velikonoce a vše, co je na fotkách, jsme si poctivě prochodili. Bylo to strašné. Myslela jsem, že vypustím duši. Dokonce jsme s mužem vylezli i na věž na hradě. Jo a tenkrát padal sníh. Ale jinak je to tam moc krásné. Rybník jsem si fotila loni, když jsme se vraceli z Doks a má moc hezké jméno, takové zlatavé.
Zuzana Pivcová
7.4.2017 09:34
Zatím nevím, to zase bude pátrání.
Anna Čípová
7.4.2017 09:25
Pokud je nádraží v severních Čechách /17 km od Litoměřic/, tak jsem našla. Ale hledání nebylo vůbec snadné. Jen aby to bylo správně.
Ilona Erika Kolář
7.4.2017 09:15
Ivano, na hradě se skutečně točil film Dva na koni, jeden na oslu a v městě jeden z našich oscarorých filmů.
Mirek Hahn
7.4.2017 08:47
Vííím :-) Kostelíčky jsou určující.
ivana kosťunová
7.4.2017 08:39
V městě samotném se také točil známý film, ale kdybych prozradila, tak už by uhodl každý.
ivana kosťunová
7.4.2017 08:37
Jestli se na tom hradě točil film Dva na koni, jeden na oslu, tak bych prosím věděla...
Načíst starší příspěvky