Máš vocap?
ilustrační foto: pixabay.com

Máš vocap?

3. 4. 2017
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Podle mého názoru tento portál je více otevřený než je FB. Takže senioři nejsou sice méněcení ale když se "vykecáváme" zde je každý chat přístupný všem. jen tím, že portál není tak v povědomí lidí, nedochází zde ke zneužití. Bohužel vše je jen otázkou času. Jinak mám tři roky tzv.chytrý mobil se všemi funkcemi, je to takový malý PC, který mám všude sebou.Mám v něm navigaci, e-mail a i ten vocap.Senioři nejsou o nic hloupější než příslušníci té později narozené generace.
Jarmila Fialová
Nejen facebook je veřejný,i na "ičku" si kdekdo přečte,co se tu píše.Naopak na FB můžu svoje psaní s kamarády skrýt a stejně tak i informace o sobě(meil,bydliště atd.)
Květoslava HOUDKOVÁ
No, ano - senioři jsou asi méněcenni = když "nevykecávají" vše na facebooku - především své soukromí !
Marie Ženatová
Díky za zajímavý článek... Díky, že žádné takové "větší vymoženosti nepoužívám a také neznám" - když mi zlobí počítač, tak mi přijde poradit většinou 12letý vnuk. Když zde mám menší vnoučata na prázdninách nebo jindy ve věku 9 - 13 tak je hodně využívám k pomoci na zahradě a moc mne těší, že ví, jak se bere pilka do ruky a prořezávají se keře, že ví co se dělá s hrabičkami, ví jak se likvidují ořezané větve, jak se čistí chodník a jak se v zimě odhazuje z chodníku sníh - hodně je to baví... A dospělý vnuk mi občas poseče zahrádku sekačkou a vnučka zase občas pomůže s mytím oken - když mám nějaké zdravotní potíže... Vnoučata ví, že už občas potřebuji pomoc, ale já zase na oplátku s nimi na hřišti kopu nebo házím s míčem, skáču přes švihadlo, nebo jdeme na delší vycházku - to, když se cítím fit...
Jarmila Fialová
Na dotykáč jsem si zvykla nezvykle rychle a využívám ho dost na cestách - mapy,jízdní řády atd.A "vocap" mám s rodinou taky :)
Jana Slavíková
Na dotykáč jsem si vypekla, tedy koupila jsem si ho za peníze utržené za cukroví, a taky se s ním ještě peru. Je to dobrý, zatím vítězím. Facebook neboli Licokniga (z flmu Probudím se včera) jde úplně mimo mě a WHAT´S UP jsem teď četla poprvé. Myslím, že i ten se beze mě bude muset obejít :-)
Zuzana Pivcová
I když je to dost na pováženou, dávat o sobě průběžně informace, tak u těch mladých to ještě chápu, zatím jsou bezstarostní a nenarazili. Co mě dost překvapuje, že na Facebooku visí i mnozí dospělí, mají to jako soukromý deník, ovšem určený široké veřejnosti. Všichni jejich "přátelé" jsou informováni o každé změně, každé novince, slušností přátel je na to reagovat, slušností je za tu reakci poděkovat, kde na to ti zmiňovaní lidé berou čas? Vždyť mnozí mají stovky přátel!! Jsem ráda, Oldřichu, že podobná situace jako ta Vaše mi nehrozí. To tedy opravdu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%