FOTO: Petr Žižka
Budapešť vonící kávou a luxusem
31. 3. 2017Stále oblíbenější jsou výlety do míst, kde se dá nejen toulat krajem, ale též posedět nad dobrým jídlem. Mnoho lidí vyhledává odpočinek v termálních lázních. Někdo rád cestuje za poznáním historie. To vše a mnoho dalšího lze najít na výpravě do jediného místa – metropole na Dunaji. Zajeďte si do Budapešti.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
2.4.2017 08:30
V Budapešti krásný zážitek navíc: nájezd na dálnici uzavřen, tak nás řidič Hotelbusu provezl nasvícenou Budapeští - mimořádný, ale pěkný zážitek.
Eva Balúchová
31.3.2017 22:39
Budapešť jsem navštívila už mnohokrát,i projížďku po Dunaji jsme stihli.Je to krásné město,letos bychom chtěly s dcerou na Markétin ostrov.
Jarmila Komberec Jakubcová
31.3.2017 18:23
V Budapešti jsem několikrát byla v poslední době, jezdím se také vždy vykoupat do starobylých Schéchenyiho termálních lázní, které jsou uprostřed nádherného parku. Moc se mi to tam líbí.Také zajímavá je starobylá tržnice - dodnes plně funkční.
Květa Řičánková
31.3.2017 16:03
V Budapešti jsem byla v r.1966 na školním výletě se střední školou.Dodnes si vybavuji večer ve Vidám parku co tam bylo atrakcí,momentálně uzavřen.Procházku po Rybářských baštách,budovu parlamenu na břehu Dunaje,koupání v termálních lázních na Margaretině ostrově,hlavní třídu,návštěvu tržnice.Jeden den jsme zajeli až k Balatonu. Některá spolužačka fotila,mám schovaných hodně fotek.
Zuzana Pivcová
31.3.2017 10:53
Nikdy jsem v Budapešti (ani v celém Maďarsku) nebyla a docela toho lituji. Slyšela jsem o městě jen samou chválu. Má v sobě zřejmě dodnes určitou noblesu měst habsburské monarchie, a pokud vím, tak kdysi soupeřilo s Prahou, které z obou měst je krásnější.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA