Mumlava v zimě. FOTO: Oldřich Čepelka
Známe všechny vítěze fotosoutěže "Obrázky zimy"
29. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
29.3.2017 20:20
Mám velkou radost a děkuji všem za hlasy pro Řipskou alej. Elena vystihla přesně, proč jsem tuto fotku dala do soutěže. A gratuluji i paní Peškové a Evce Mužíkové. Místo z její fotky také znám a je tam krásně.
Libuše Křapová
29.3.2017 19:52
No, tak jste mne zbavili dilema :-) Pořád jsem nakukovala a přemýšlela, který snímek bych měla vybrat - až je pozdě :-) Škoda, že tolik krásných snímků bylo špatně označených.
Redakce i60
29.3.2017 18:19
Milé čtenářky, milí čtenáři, je dobojováno. Po sečtení hlasů jsou dalšími vítězkami pani Alena Tollarová, která od ostatních soutěžících získala celkem 7 hlasů a po třech hlasech získaly Eva Mužíkova a Dana Pešková. Všem třem dámám pošleme stejnou cenu - velkokapacitní flashdisk. Gratulujeme! A ještě pro vysvětlení - sečetli jsme pouze ty hlasy u snímků, které splnily pravidla soutěže. Tzn. že bylo u snímků uvedeno datum pořízení. A nezapočítávali jsme hlasy čtenářů, kteří se nezúčastnili soutěže (opět dle zadaných pravidel. A na záávěr oznamujeme, že již příští neděli spustíme další fotosoutěž "Obrázky jara".
Andrea Pospíšilová
29.3.2017 17:01
Ráda se účastním fotografických soutěží,Vaši zimní jsem bohužel nestila,ale fotografie byly oprsvdu krásné s těžko vybírat jednu.Já mám ráda jednoduchost,tak hlas posílám DANĚ PEŠKOVÉ za její Malou Fatru.
Soňa Prachfeldová
29.3.2017 14:42
Dávám hlas Heleně Votíkové : Když se baví kůň. A poděkování všem za krásné fotky !
Dana Kolářová
29.3.2017 10:17
Blahopřeji vítězkám a dávám hlas paní Marii Bartošové za snímek - Snížená viditelnost.
Alena Tollarová
29.3.2017 09:21
Anna Čípová, Brzdím. Má úvaha, kterou z mnoha krásných fotek vybrat, směřovala tím směrem, že z pěti vítězných fotek na 3 jsou zvířátka, na jedné krajina a na jedné detail. Skladbu fotek v kalendáři bych zpestřila veselým mládím, a proto moje volba padla na malého lyžaře.
Radovan Cakl
28.3.2017 23:01
Gratulujeme oceněným autorkám. Po těžkém výběru z 5 finalistů vybral los Zdenku Žichovskou - Zimním lesem (2)
Jaroslava Handlová
28.3.2017 22:32
Můj hlas: Hana Rypáčková Okénko do zimy. Vítězům gratuluji. Redakci děkuji, že z toho velkého množství vybrala právě tyto nádherné fotky, které splňují všechna kritéria soutěže.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA