Mumlava v zimě. FOTO: Oldřich Čepelka
Známe všechny vítěze fotosoutěže "Obrázky zimy"
29. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
27.3.2017 10:44
Gratuluji výhercům. Svůj hlas dám později. A redakci děkuji za výběr, rozhodování určitě nebylo jednoduché.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.3.2017 10:26
Velmi těžké rozhodování - fotky jsou opravdu velmi pěkné, mně ale se opravdu nejvíc líbí foto pana Čepelky Mumlava v zimě. Mám k Mumlavě citový vztah. Jinak velký dík všem autorům fotek.
Libuše Heulerová
27.3.2017 10:19
Gratuluji všem výhercům. Opravdu jste vybrali dobře. Svůj hlas dávám Aničce za foto "Řípská alej"
Marie Ženatová
27.3.2017 08:30
Redakce vybrala určitě ty nejsprávnější fotografie a proto z celého srdce blahopřeji všem oceněným a fotečky budu ještě znovu podrobně prohlížet...
Libuše Křapová
26.3.2017 23:02
Gratuluji vítězům :-) Redakce opravdu vybrala ty správné fotky, psík by rovněž byl u mne na prvním místě :-) A hne za ním volavka. Sama za sebe zatím nic nenavrhuji, ještě musím ty další fotky pořádně prohlédnout. Zaujalo mne, kolik jich je, kolik z nich je profesionálně kvalitních a kolik fotek vložila mně neznámá jména. :-)
Jitka Hašková
26.3.2017 22:39
Redakce vybrala opravdu krásné snímky. Všem gratuluji. Ta fotka s tím naštvaným psíkem je bezkonkurenční.
Květa Novotná
26.3.2017 22:23
Gratuluji všem výhercům a musím říct, že nejvíc se mi líbí foto paní Jiříkové s naštvaným psíkem. Kdyby tahle fotografie nevyhrála tak bych ji volila jako svého favorita, ale zvolím tedy jinou výbornou fotografii a to „Snížená viditelnost“ paní Bartošové.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA