FOTO: pinterest.com
Zázračné účinky neprůstřelné kávy? Ne, jen marketingová bublina!
26. 3. 2017Už jste zkoušeli „neprůstřelnou“ kávu? V originále se nápoj jmenuje Bulletproof Coffee a jeho podstatou je káva připravená ve frenchpressu a následně vyšlehaná s bohatou dávkou přepuštěného másla a kokosovým olejem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
27.3.2017 23:23
Naštěstí podobným " zázračným" potravinám nevěřím z pozice zdravého selského rozumu. Samozřejmě jde jen a jen o peníze.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.3.2017 10:31
V některých zemích nebo oblasteh jako je Tibet, Bhútán, Mongolsko a další se máslo přidává do silného černého čaje. Je asi jedno zda se dá máslo do kávy či čaje, efekt je stejný - rychlý přísun energie.Takže asi existuje i "neprůstřelný čaj". Jedenkrát jsem ho pila a opravdu není to nic dobrého. Já mám raději čaj i kávu s mlékem.
Dagmar Bartušková
26.3.2017 13:49
Káva patří neodmyslitelně k mému životu, od klasického "turka"" až po další různé varianty. Určitě bych nepohrdla šálkem této Bulletproof Coffee. Je lepší mít máslo v kávě, nežli na hlavě. :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
26.3.2017 09:53
U mne DOBRÝ=- kávu (žádnou - ani černou, ani bílou) ráda nemám-nechutná mi-nepiji !
Jitka Hašková
26.3.2017 09:30
Když si přečtu co se do té zázračné kávy dává, tak mně to odradí něco takového jenom ochutnat. Po tom množství másla a oleje bych celý den nemohla vstát ze záchoda a tělo by se určitě pročistilo až moc. Myslím, že stačí zdravý rozum, aby člověk domyslel konců.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA