Foto: autorka
Olomoucké oříškové rohlíčky
25. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
23.3.2019 14:21
Včera jsem zde tento recept našel. Vytisknul jsem jej manželce, která nelenila a dnes tyto oříškové rohlíčky dle vašeho návodu upekla. Musím potvrdit chválu níže uvedených pochval. Jsou skvělé. Velice nám chutnali. Už víme co nebude chybět na velikonočním stole. Díky.
Alena Vávrová
10.4.2017 00:45
Ahoj, všimla jsem si, že se rohlíčky znovu připomínaly na chatu. Tak musím napsat, že jsem je pekla už 2x a zmizely kosmickou rychlostí. Ořechy ještě mám a dokonce již všecky vylouskané a pomleté, takže se také chystám je upéci znovu na velikonoce koledníkům..Ještě jednou díky za recept.
Hana Rypáčková
8.4.2017 07:46
Už jsem si to opsala, udělám je s vnučkou o velikonocích. Já už nemám bohužel ořechy. Podobné jsou mrkvové...Půl tvarohu a půl strouhané mrkve...
Naděžda Staňková
29.3.2017 10:12
Vynikající recept, těsto skvělé, měla jsem obavy z toho podsypávání ořechy při vyvalování, ale bez problému. A rohlíčky jedna báseň a vonělo to po celém domě! Moc děkuji.
Alena Vávrová
27.3.2017 15:49
Majko, také děkuji za recept, večer je budu péct vnučce ka narozeninám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA