Potkala jsem "idiota"
FOTO: autorka

Potkala jsem "idiota"

29. 3. 2017
Můj příběh
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Paní Věro, fuj, taková podpásovka. Tak jste se rozzlobila až je to podezřelé.
Věra Halátová
Proč se stýkáte s idioty? Abyste o tom mohla dát něco k lepšímu na veřejnosti. Anebo, vrána k vráně sedá?
Květoslava HOUDKOVÁ
Přímá úměrnost: Čím dříve takového idiota nakopnout - tím rychleji odejde.
Alena Vávrová
Zdeno, je dobře, že ty o tom můžeš a umíš bezvadně psát, vždycky se bavím, protože o tom také vím svoje...
Jaroslava Jánošíková
Zdeni, až půjdete s tím pánem z Pekla na to leasingový kafe, tak mu vyřiď, že já do Pekla nemůžu, páč by si mně tam nechali, ale že okna potřebuji umýt taky. Jinak povídání u obou na jedničku s hvězdičkou, jen houšť a delší články!!! Oba prosím!
Jarmila Komberec Jakubcová
já jsem se na Seznamce seznámila s prima mužem, on vdovec z prahy, já z Plzně. Normálně bychom se nesetkali.už spolu žijeme přes dva roky, myslím, že lepšího partnera bych nenašla. Moje rodina i vnoučata ho milují a jeho dcera se mnou také vychází skvěle. Žijeme střídavě u mně na domečku v Plzni nebo na jeho RD ve Štěchovicích či v bytě v .Praze. Na prvním setkání v Praze mně pozval na oběd do restaurace na Staromáku a pak mi nabídl odvoz do Plzně abych nemusela jet vlakem.Choval se slušně - nevnucoval se ke mně až jsem ho pozvala po cca 4 měsících. Mezi tím jsme se poznávali na wellnesech v lázních a dovolené v zahraničí. Prostě nám to oběma vyšlo a to jen díky Seznamce.
Zuzana Pivcová
No, nezkoušela a ani zkoušet nechci. Ale aby nedošlo k nedorozumění, já to myslím tak, že máte oba pravdu, že těch šťastných setkání je asi opravdu málo.
Roman Procházka
Zuzko, a ty jsi tuto cestu v seznamovaní zkusila?
Zuzana Pivcová
Já už z těch vašich vyprávění o seznamce, Zdeno i Romane, začínám mít dojem, že takhle seznamovat se chtějí snad jen nějak vykutálení nebo podivní. O to víc žasnu, jaký skvělý vztah si našly některé ze zdejších žen.
Roman Procházka
No Zdeni, taky jste si prošla tím co já, ale ono vše je k něšemu dobré. Mohli by jsme si o tom fakt dost povídat. Jejda, že by js me si někde dali kavčo, a já si ho zaplatil, či dávají ho někde na leasing?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%