FOTO: autorka
Potkala jsem "idiota"
29. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
8.2.2018 16:16
Paní Věro, fuj, taková podpásovka. Tak jste se rozzlobila až je to podezřelé.
Věra Halátová
7.2.2018 19:54
Proč se stýkáte s idioty? Abyste o tom mohla dát něco k lepšímu na veřejnosti. Anebo, vrána k vráně sedá?
Květoslava HOUDKOVÁ
30.3.2017 07:42
Přímá úměrnost: Čím dříve takového idiota nakopnout - tím rychleji odejde.
Alena Vávrová
30.3.2017 00:51
Zdeno, je dobře, že ty o tom můžeš a umíš bezvadně psát, vždycky se bavím, protože o tom také vím svoje...
Jaroslava Jánošíková
29.3.2017 21:58
Zdeni, až půjdete s tím pánem z Pekla na to leasingový kafe, tak mu vyřiď, že já do Pekla nemůžu, páč by si mně tam nechali, ale že okna potřebuji umýt taky. Jinak povídání u obou na jedničku s hvězdičkou, jen houšť a delší články!!! Oba prosím!
Jarmila Komberec Jakubcová
29.3.2017 20:43
já jsem se na Seznamce seznámila s prima mužem, on vdovec z prahy, já z Plzně. Normálně bychom se nesetkali.už spolu žijeme přes dva roky, myslím, že lepšího partnera bych nenašla. Moje rodina i vnoučata ho milují a jeho dcera se mnou také vychází skvěle. Žijeme střídavě u mně na domečku v Plzni nebo na jeho RD ve Štěchovicích či v bytě v .Praze. Na prvním setkání v Praze mně pozval na oběd do restaurace na Staromáku a pak mi nabídl odvoz do Plzně abych nemusela jet vlakem.Choval se slušně - nevnucoval se ke mně až jsem ho pozvala po cca 4 měsících. Mezi tím jsme se poznávali na wellnesech v lázních a dovolené v zahraničí. Prostě nám to oběma vyšlo a to jen díky Seznamce.
Zuzana Pivcová
29.3.2017 19:55
No, nezkoušela a ani zkoušet nechci. Ale aby nedošlo k nedorozumění, já to myslím tak, že máte oba pravdu, že těch šťastných setkání je asi opravdu málo.
Zuzana Pivcová
29.3.2017 18:54
Já už z těch vašich vyprávění o seznamce, Zdeno i Romane, začínám mít dojem, že takhle seznamovat se chtějí snad jen nějak vykutálení nebo podivní. O to víc žasnu, jaký skvělý vztah si našly některé ze zdejších žen.
Roman Procházka
29.3.2017 18:23
No Zdeni, taky jste si prošla tím co já, ale ono vše je k něšemu dobré. Mohli by jsme si o tom fakt dost povídat. Jejda, že by js me si někde dali kavčo, a já si ho zaplatil, či dávají ho někde na leasing?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA