Život s kolouškem aneb kouzlo nerovných vztahů
Ilustrační foto: ingimage.com

Život s kolouškem aneb kouzlo nerovných vztahů

17. 3. 2017

To nemůže fungovat, ona se zbláznila. Taková slova zní pokaždé, když starší žena začne chodit s výrazně mladším mužem. Právě se o takovém vztahu hodně mluví kvůli padesátileté zpěvačce Lucii Bílé. Má přítele o sedmnáct let mladšího.

vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Tyto houfně psané články v první části webu jsou právě pro Seznam. Vnášejí sem story, bulvár a připadají mi dost laciné. Takových časopisů a webů pro ženy s podobnými zájmy /drby/ je víc... Dva, kteří se milují a žijí spolu, rozumí si, jsou rádi , že se v tomto čase našli. Taky by se mohl každý z nich narodit v jiném století....
Naděžda Špásová
Částečně souhlasím s Jitkou C. Také by mě zajímalo, kdo pí Hofmanová je. Částečně souhlasím s Jarmilou J., protože se mi občas články pí Hofmanové zdají převzaté z odborných statí. A k tomu dnešnímu příspěvku bych chtěla říct, že existuje něco jako soudnost. Lucii Bílou mám ráda, ale její milostné úlety moc neschvaluju. Je to každého soukromá věc, tak proč to vykřikují do světa? Posilovat si sebevědomí a ubíhající mládí s klukem, který by mohl být mým synem a co je horší, mým vnukem, není řešení. Ovšem v dnešní době vládnou peníze, tak proč toho nevyužít. Oni jsou totiž směšní i ti staříci se slečnama. Jsem prostě skeptik. Nevěřím, že je v tom láska, na druhou stranu musím připustit, že mohou existovat výjimky.
Zuzana Pivcová
Myslím, že jako i v jiných skutečnostech není rozhodující úřední věk, ale osobnost toho kterého člověka, jeho vzhled, výchova, povaha, celkový postoj k životu a k lidem, jeho priority. Kdyby mohli i dva věkově nesourodí partneři žít bez ohledu na okolní svět a společnost, bylo by jim podstatně lépe. Takhle se mnohdy stávají terčem neustálých kritických pohledů, úsměšků a drbů, a jak se říká: Stokrát nic.....
Jarmila Komberec Jakubcová
Musím naprosto souhlasit s Jitkou C. - podle mého názoru článek je kompilát přepsaný z internetu. Je věcí každého z nás jakého partnera či přítele si najde. Mám kamarádku, která má již 5 let o 20let mladšího přítele. Oběma to vyhovuje a já si ji vážím.Ona vedel něj omládla, hezky a moderně se obléká, chod spolu do divadla a jezdí na společné dovolené. A proč ne. Přejme každému to nejlepší a bude se i nám vracet to hezké..
Květoslava HOUDKOVÁ
Souhlasím s Jitkou Cakl. = Redakce by nám měla objasnit, kdo paní Hoffanová je - kde se v redakci vzala a k čemu zde je ?
Květoslava HOUDKOVÁ
Lucka B. je v tomto směru drnčák, Gregorová chce dohnat, co jí -možná-chybělo. Ale všeobecně je to každého věc.
Libuše Křapová
S tímhle článkem můžu jen souhlasit. Sama si vedle sebe nedokážu představit muže o hodně mladšího. Nemám to sebevědomí, jako Lucie Bílá a ostatní dámy. Ale proč by to nemohlo u ostatních fungovat? Je to přece jen jejich věc. I kdyby to mělo fungovat na principu - mladší žena hledá otcovský typ, mladší muž zase mateřský. A ostatním do toho nic není. Kdo nejvíce pomlouvá, nejvíc závidí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%