Poznáte toto nádraží?
Foto: autorka

Poznáte toto nádraží?

20. 3. 2017

Napíši-li o městě, ve kterém se nachází, cokoliv, okamžitě bude jasné, o které město se jedná. Proto budu velmi skoupá na informace. Prozradím jen, že ho můžete najít na Moravě. Bývala tam hvězdárna, ale byla zrušena. Nicméně jedna planetka v pásmu asteroidů, která byla objevena při pozorování z hvězdárny v Ondřejově, nese jméno tohoto města, které mi připomíná transvestitu.

Fotohádanky nádraží
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Myslím si, že vím o které město jde. Do hvězdárny jsem tu se školou jezdila v rámci výuky na základní škole, což je před pár desítkami let. Narodili se tu například česká TOPMODELKA, bývalý PŘEDSEDA VLÁDY a do třetice bývalá česká KRASOBRUSLAŘKA.
Elena Valeriánová
Hodináři?
Jana Šenbergerová
Čtyři z vás určitě ví, o které město jde. Ještě dám příležitost těm, co sem zavítají, až se vrátí z práce. :-) Pro ty mám tuto nápovědu: V názvu města je víc samohlásek než souhlásek a určitě ho znají všichni hodináři, a nejen oni. Na své si tam přijdou i milovníci zvířat.
Zuzana Pivcová
Tak tady už jen užasle koukám. :-)
Alena Tollarová
Já se dám poddat. Fakt netuším a hodilo by se mi nějaké to cokoliv.
Elena Valeriánová
Jani, myslím, že vím. S tím transvestitou jsi mě dostala. Ale je to přesné. Jen nevím, jestli informace o hvězdárně není mylná.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 2. týden

Kam letos vycestovat - doopravdy, anebo jen virtuálně? Tématem kvízu tohoto týdne budou známé i méně známé turistické destinace z celého světa.