Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Elena Valeriánová
17.3.2017 13:18
Nakoukla jsem až teď,když už bylo jméno odtajněno. Bezva indície. Aničko, super.
Hana Rypáčková
16.3.2017 22:19
Já taky.
Alena Tollarová
16.3.2017 21:45
Tak dneska jsem byla úplný mimoň. Teda jelen ...
Anna Čípová
16.3.2017 21:18
Kdo tipoval Vizovice, tipoval správně. Nádraží je poslední zastávkou na trati Otrokovice – Vizovice a od Zlína je vzdálené asi 14 km. Firma Baťa začala v roce 1934 stavět trať Vizovice – Horní Lideč, ale stavba nebyla nikdy dokončena. V poslední době se hovoří o znovuobnovení stavebních prací a zprovoznění této trati.
Vizovice jsou městem s tradicí pálení slivovice a známou palírnou Rudolf Jelínek.
Ve městě se narodil herec a mim Boleslav Polívka a arcibiskup Jan Graubner. Dnes dám na FD zámek a zítra zámeckou zahradu, kam je v současné době vstup na vlastní nebezpečí. Díky za váš zájem.
Anna Potůčková
16.3.2017 20:10
Ten sudokopytník s názvem města nemá nic společného, ale za to má společného s tím, čím je město známé
Zuzana Pivcová
16.3.2017 19:46
Tentokrát nemám tušení a jen si ráda počkám na rozluštění.
Naděžda Špásová
16.3.2017 19:02
Dalo mi to práci, ale snad jsem na to přišla. Mohly by to být V......e?
Jana Kovářová
16.3.2017 17:32
Chvíli mně to dalo zabrat, je tpo kousek od nás, ale nikdy jsem tam nebyla. Taky jsem zpočátku hledala sudokopytníka v názvu.
Helenka Vambleki
16.3.2017 11:34
Už vím, sudokopytníka jsem hledala v názvu nádraží - ale správně je potřeba hledat ho u Rudolfa. Několikát jsme se v té firmě stavovali při zájezdech se seniory a pokračovali na Luhačovice.
Anna Potůčková
16.3.2017 11:06
Vím, narodil se zde známý český herec, a také jeden z českých arcibiskupů. A nápoj znám, v rámci výuky jsem zde byla dokonce ve svých 18 letech na exkurzi. Jen hajný Robátko nám unikl.........
Načíst starší příspěvky