Nový Jeruzalém
FOTO: autorka

Nový Jeruzalém

17. 3. 2017
Místo mého srdce
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Prolínání zážitků z cest s historií i současností navštívených míst patří k mé oblíbené četbě. O Izraeli od Tebe je mé potěšení mnohonásobné.
Marie Seitlová
Jarmilo, opět krásný článek o krásné a hlavně zajímavé zemi. Díky
Karel Hyndrák
Bezva! Čte se to samo.
Soňa Prachfeldová
Jarmilko jsi statečná cestovatelka a navíc skvělá vypravěčka !
Alena Tollarová
Ráda jsem si přečetla zajímavosti o místě, o kterém prakticky nic nevím.
Alena Vávrová
Článek je jako vždy velmi zajímavý a je jen dobře, že nebyl smazán. I bez toho dovětku v názvu věřím, že je to "místo Tvého srdce".
Jarmila Komberec Jakubcová
Děkuji všem za milá slova - opravdu jsem si špatně přečetla podmínky soutěže. Stylem halabala. Příště raději přečtu dvakrát
Jiří Hudeček
Opět krásně napsané a popsané a souhlasím s Elenkou....
Zdenka Jírová
Jarmilo, je to zase krásný článek, který mně přiblížil neznámou, ale velmi zajímavou zemi. Procházela jsem v duchu s Vámi popisované ulice. Kupodivu, s ortodoxními Židy jsem se vizuálně seznámila v Londýně, kde jsem si je mohla prohlédnout. Celá rodina byla oblečena podle Vašeho popisu. Je to jejich způsob života. Prosím Vás, nemažte ten pěkný článek, bylo by ho škoda. Já vím, že to nepíšete kvůli výhře. Komu to vadí, ať se s tím smíří.
Marie Ženatová
Děkuji Vám ze srdce za přiblížení Nového Jeruzaléma - po pročtení článečku se mi ihned vybavily ty nejlepší vzpomínky na dobu, kdy jsem měla štěstí to krásné město také navštívit... Shalom...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%