FOTO: autorka
Nový Jeruzalém
17. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
25.3.2017 19:56
Prolínání zážitků z cest s historií i současností navštívených míst patří k mé oblíbené četbě. O Izraeli od Tebe je mé potěšení mnohonásobné.
Alena Tollarová
18.3.2017 19:30
Ráda jsem si přečetla zajímavosti o místě, o kterém prakticky nic nevím.
Alena Vávrová
18.3.2017 16:09
Článek je jako vždy velmi zajímavý a je jen dobře, že nebyl smazán. I bez toho dovětku v názvu věřím, že je to "místo Tvého srdce".
Jarmila Komberec Jakubcová
18.3.2017 07:28
Děkuji všem za milá slova - opravdu jsem si špatně přečetla podmínky soutěže. Stylem halabala. Příště raději přečtu dvakrát
Zdenka Jírová
18.3.2017 00:38
Jarmilo, je to zase krásný článek, který mně přiblížil neznámou, ale velmi zajímavou zemi. Procházela jsem v duchu s Vámi popisované ulice. Kupodivu, s ortodoxními Židy jsem se vizuálně seznámila v Londýně, kde jsem si je mohla prohlédnout. Celá rodina byla oblečena podle Vašeho popisu. Je to jejich způsob života. Prosím Vás, nemažte ten pěkný článek, bylo by ho škoda. Já vím, že to nepíšete kvůli výhře. Komu to vadí, ať se s tím smíří.
Marie Ženatová
17.3.2017 23:33
Děkuji Vám ze srdce za přiblížení Nového Jeruzaléma - po pročtení článečku se mi ihned vybavily ty nejlepší vzpomínky na dobu, kdy jsem měla štěstí to krásné město také navštívit... Shalom...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA