Foto: autorka
Setkání čtenářů i60 v Olomouci
12. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
23.3.2017 08:52
21. března se nás nakonec sešlo u orloje 21. :-)
Setkání se vydařilo, všem nám spolu dobře bylo a můžeme se těšit na Rožnov.
Marie Seitlová
19.3.2017 20:07
Jani, mělo by nás být 22. To zrovna není málo. Ale je škoda i těch 3, co nemohou.
Jana Šenbergerová
19.3.2017 11:27
Naše řady, zdá se, řídnou. Kdo můžete, přijeďte, zatím nám slibují počasí celkem vlídné.
Hana Práglová
16.3.2017 23:01
Těšila jsem se na setkání. Ale vnučka po infekčním zánětu stř.ucha dostala zánět dutin a zákaz dětského kolektivu. Tak asi opět pojedu hlídat. Já osobně na ní zcela nic nepozoruji,ale sdělení lékařky je zcela odlišné.Nechápu.Ale všemu prý rozumnět němusím!!! :)
Eva Balúchová
14.3.2017 14:36
Zdenko,Majko,my přijedeme do Olomouce s dagmar novákovou asi 8.35 žlutým autobusem.Kdyby tam Zdenka ještě nebyla vůbec nevadí,my se neztratíme.Zdeni!!!!Určitě kvůli nám nejezdi dřív.Domů pojedeme zase spolu 15.20,jelikož máme ještě vícero přesedání do našich konečných stanic.
Marie Seitlová
13.3.2017 10:24
Jsem ráda, že o setkání je zájem, už se na vás moooc těším. Žádné nemoci, zádům nedovolte přijít. Jo a mějte u sebe průkaz důchodce na vlak /ten, co zatím platí s modrým okrajem/. Je na něj výhodná celodenní jízdenka na tramvaj. Zdenka bude čekat a poradí vám.
Marta Nosková
13.3.2017 07:33
Pokud mě nezradí záda, přijedu ráda :-)
Tímto se hlásím, do 9.00 bych měla dorazit na hl. nádraží v Olomouci.
Libuše Křapová
12.3.2017 21:46
Ahoj, lidičky :-) Škoda, že je to 21., to zrovna nemůžu. Ale jinak bych jela hned, mám to rozhodně blíž, než do Klimkovic :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA