FOTO: autorka
Pozvánka na výlet za sněženkami
9. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
14.3.2017 17:02
Tak ještě jednou. Ve čtvrtek se na sněženky půjde, ozvali se mi zájemci e-mailem nebo na chatu. V 9.41 hod budu čekat na nádraží. Kdokoli by se chtěl přidat, budu jen ráda.
Jaroslava Handlová
14.3.2017 11:51
Álo, já jsem o výlet projevila zájem také proto, že bych měla být některý den v Praze, a tudíž by to pro mne nebylo vůbec daleko. Zrušení beru na vědomí, již mám náhradní program, sejdeme se někdy na jiném výletě. Ahoj, Jarka
Alena Tollarová
12.3.2017 20:08
Protože zájem o čtvrteční výlet projevila jen Jarka Handlová, rozhodla jsem se jej zrušit. Byla jsem se dneska v háji podívat, jak to vypadá, sněženky kvetou jako o závod a jestli bude chladno, do čtvrtka vydrží. Každopádně jestli někdo chcete přijet, dejte mi vědět a já s vámi ráda půjdu, i kdyby to mělo být jen s jedním človíčkem. Mandarínek je ale definitivně pryč.
Alena Tollarová
10.3.2017 09:18
Došel mi návrh, aby byl příjezd do Roudnice posunut na dřívější dobu. Tedy - Praha, Mas. nádr odjezd 9.01 (příjezd Rce 9.41), Ústí n.L., odjezd 9.02 (příjezd Rce 9.48 Naďo). Vlakem z HB odjezd 6.00 hod). Dejte prosím vědět, kdo tedy chce přijet a zda vyhovují tyto dřívější spoje. Olinko, původní můj návrh byl už na tenhle týden a budeme rádi, když sněženky neodkvetou do týdne příštího. O týden později už bude nejspíš po nich.
Olga Štolbová
10.3.2017 08:15
Ani nevíš, jak ráda bych jela. Hlídám a není komu hlídání přehrát. O týden později jsem volná. Fotky krásné. *****
Alena Vávrová
9.3.2017 23:49
Ali, nádherná úvodní fotka! No a ten háj taky. Chtění by bylo, ale nechávám to otevřené.
Marie Novotná
9.3.2017 17:34
Úžasná fotka a lákavá vycházka.Tolik snězěnek pohromadě,to je nádhera.Ale.....Dělí nás,,pouhých" 160 km.Tak se moc těším na fotky z této akce.
Elena Valeriánová
9.3.2017 15:58
Aleno, ani nevis, jak ráda bych se přidala. Přeji krásný den plný sněženek.
Jana Šenbergerová
9.3.2017 15:41
Pohled na tu krásu kolem bude jistě velkou odměnou, ale pro nás v tuto chvíli naprosto nedosažitelnou. Tak aspoň přeji, ať si jí užijí všichni, kteří se "výjezdního pivního čtvrtku" zúčastní.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA