Sváteční chvíle všedního dne
15. 8. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Růžena Antlová
16.8.2012 12:58
Celý život je naladěn do těch svátečních chvilek a bohužel i do těch smutných je na každém z nás jak se s tím popereme.Pro mne sváteční chvilka byla vždy ta nedělní v dětství .To si maminka vždy oblíkla sváteční nedělní zástěru a každou neděli pekla piškot na to jsem se vždy těšívala.
Jarmila Peerová
16.8.2012 11:47
Jituško,pátek nebo svátek,jaro či zima,ať v tom nenajdeš rozdílu a vždy máš sama v sobě kus pohody sváteční...důvod se přece vždycky najde....
Jitka Chodorová
15.8.2012 20:25
Myslím,že můžu napsat,přátelé děkuji vám za všechno,
s takovou podporou lidskosti jsem se už dávno nesetkala,
ale věřím,že bude zase líp,musí být líp! Děkuji vám všem!
Jiří Libánský
15.8.2012 19:13
Přeji vám všem tolik svátečních okamžiků, že vám až zevšední. A krásný radostný život plný štěstí a lásky budete považovat za něco normálního a běžného.
Člověk se narodil, aby byl zdravý a šťastný. Když není, je něco špatně.
Nina Šachová
15.8.2012 18:20
NEDAT SE za žádných okolností, bojovat a věřit každičké naději, protože pak se vše v dobré obrátí. Nenechat se opanovat strachem, jak říká Zuzana, protože to pak ubírá moc energie a síly. Prožila jsem to a řekla jsem si: umřít nesmíš. A tak jsem tu. A jsem zdravá, šťastná a můžu si tu s Vámi hezky povídat. To je moje upřímná rada.
Zuzana Pivcová
15.8.2012 17:55
Oficiálně se opravdu rozlišují všední dny a svátky, navíc jsou ještě státní a soukromé svátky. Já si ale myslím, že celý náš život, který tady žijeme, je jeden velký svátek, se vším, co přináší, i odnímá. Pro mě není všední chvíle, každá chvíle je jedinečná a vzácná svou pomíjivostí. Tobě, Jíťo, držím všechny své čtyři kočičí pacičky! Mysli ne na to, co je, ale co bude. A nepřipusť si obavy a strach, i kdyby sis to měla odříkávat úplně dětsky.
Jitka Chodorová
15.8.2012 17:36
Tomu Nino rozumím,mám v současné době velké starosti a svátek je každá chvíle,která mi dá oddychnout,tak hodně štěstí všem,co tady se mnou tak krásně rozprávějí!
Nina Šachová
15.8.2012 16:36
Bude to znít jako klišé, ale pro mně jsou sváteční a vzácné všechny dny již dva roky, od doby kdy jsem dostala od kohosi shůry druhou šanci na život. A tak si ho řádně užívám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA