FOTO: autorka
Místo mého srdce: Panna Maria ve skále
5. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Letochová
18.3.2024 19:05
Moc hezky napsaný článek, toto místo bylo blízké srdci i mým rodičům... Maminka jezdila na onkologii v Olomouci a také se zde pokaždé zastavili a byla jsem tam s nimi párkrát i já. Místo má úžasnou atmosféru. Od doby kdy oba rodiče zemřeli jsem tam nebyla, ale asi využiju tu možnost zajet si tam vlakem a načerpat sílu z tohoto místa. Děkuji.
Anna Čípová
7.3.2017 13:27
Maruško, děkuji za přiblížení místa, které neznám. Kdysi dávno jsem se toulala údolím Budišovky.
Zuzana Pivcová
5.3.2017 18:57
Je to pro mě sice zcela neznámý kraj, ale věřím, že místo je velmi působivé. A to nejen vzhledem k přírodě, ale i vzhledem k silné pozitivní energii, kterou sem poutníci přinášejí.
Anna Potůčková
5.3.2017 15:41
Jsem ráda, že jsou i další lidé, kterým učarovala potní místa a kde cítí svoji vnitřní úlevu od každodenních starostí. Zde jsem také nebyla, prima tip na návštěvu tohoto místa.
Naděžda Špásová
5.3.2017 15:15
Určitě je to krásné místo na výlety. Tuto oblast vůbec neznám. Škoda, že těch fotek není víc. Ale jinak dobrý.
Marie Seitlová
5.3.2017 14:19
Musím potvrdit, že toto místo je zajímavé. Byla jsem tam před 2 roky z našimi seniory. Jeli jsme vlakem a procházkou došli až ke skále. Také jsme se posadili a vnímali energii, která zde je. K prameni jezdí lidé z okolí na vodu, má být léčivá. Maruško libí se mi tvé srdečné místo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA