FOTO: autorka
Místo mého srdce: Hradec Králové
3. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
5.3.2017 09:35
Líbí se mi, jak jste málo slovy krásně dokázala vřelý vztah k Vašemu rodnému městu. Já jsem měla příležitost postupně HK poznávat jen při častých cestách na tehdejší krajské ředitelství našeho úřadu. Vždy musela zbýt aspoň chvilinka na seznamování se s krásami tohoto města. A moc mě to bavilo. Později se mi tyto zkušenosti hodily i v průvodcovské činnosti, ale to už jsou jen vzpomínky. Ten výhled z Vašeho bytu musí být úžasný!
Alena Vávrová
4.3.2017 17:43
Hradec Králové mám moc ráda, tak jako mám ráda celý Východočeský kraj, protože je to kraj mých rodičů, prarodičů, mého manžela a dětských prázdnin. V HK jsem byla mnohokrát a vždycky se těším, i když třeba jen projíždím. Již zdálky vyhlížím jeho dominanty - věže chrámu sv Ducha a Bílou věž, na kterou jsem kdysi i vystoupila. Přiložená fotogalerie R. Průchy je nádherná.
Naděžda Špásová
4.3.2017 10:44
Nevím jak se to stalo, ale aniž bych hodnotila, jsou tam jen dvě hvězdičky. Správně je 5 *****. Přijměte moji omluvu.
Naděžda Špásová
4.3.2017 10:41
V Hradci Králové jsem byla jednou v životě, ale vím, že se mi tenkrát moc líbil. Hezké vyznání.
Eva Mužíková
3.3.2017 19:08
Hradec Králové je město, kde žila dlouhá léta moje maminka, dosud tam mám sestru a další příbuzenstvo. Kdybych se měla rozhodnout ve ktrém velkém městě chci žít, určitě bych neváhala a zvolila Hradec Králové.
Zuzana Pivcová
3.3.2017 18:34
Město mého dětství Lomnice nad Popelkou patřilo do Východočeského kraje s krajským městem Hradec Králové. Přesto jsem tam jako dítě byla pouze jednou a pak až po mnoha letech. Ráda vzpomínám na tamní mezinárodní výstavu koček, kde uspěl náš tehdejší britský modrý kocour, a pak tak před 15 lety na krásné mořské akvárium v jakési vilce. Věřím, že vzhledu města určitě prospěla i rekonstrukce nádraží.
Elena Valeriánová
3.3.2017 18:28
Hradec Králové má nový autobusový terminál a prý moc povedený. To mám z přednášky z VU3.V. Je třeba toto město po Vašem hezkém vyznání prozkoumat.
Marie Seitlová
3.3.2017 16:47
Hradec Králové znám, bydlel tu pár let můj syn po studiích a narodila se tu má vnučka. Město se mi líbí, ale nyní tudy jen projíždím.
Anna Potůčková
3.3.2017 13:11
Nikdy jsem tu nebyla, ač manžel tady měl svého bratrance, jehož dcera před mnoha lety soutěžila v soutěži MISS Československa, kde tehdy skončila na krásném 6. místě. A dle přiložených fotek bych to měla napravit a zde se také někdy podívat. No snad někdy v důchodě to vyjde.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA