FOTO: autorka
Místo mého srdce: Český Krumlov
1. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
5.3.2017 09:17
Český Krumlov jsem si před mnoha lety zamilovala na první pohled. To i přesto, že byl tehdy poněkud zchátralý. S každou další návštěvou se mi vždy zdál krásnější.
Na opravách se tam po r. 1989 odvedl velký kus práce. Líbí se mi atmosféra tohoto unikátního města.
Anna Potůčková
2.3.2017 13:09
K tomuto městu mám také vztah. Zde bydlel manželův bratr do doby než zemřel. Od něj tu pak máme jeho ženu i jejich děti. Několikrát jsme byli u nich na dovolené. Je to krásné město v krásné krajině
Květoslava HOUDKOVÁ
2.3.2017 09:32
Bydlela jsem (1968-1975) poblíž Čes. Krumlova, který se však turist. nádheře nepodobal (z domů padalo zdobení, cihly, chůze po "kočičích hlavách", chlad z otevřených/rozkopaných sklepů atd. Pokud mi zdraví dovolí, chci si sehnat nocleh a 3 dny být: Č.Bud.-Č.Kr.-Kaplice
Jana Šenbergerová
1.3.2017 20:24
Tam jsem, bohužel, nebyla, ale ještě není všem dnům konec, aspoň doufám. Mě jste přesvědčila, že může chytit za srdce.
Naděžda Špásová
1.3.2017 16:02
Je to už hodně let, co jsme byli v Českém Krumlově, ale dodnes si pamatuju, že se mi tam moc líbilo.
Alena Vávrová
1.3.2017 13:06
Tak tam jsem ještě nebyla, ale určitě si svoje přání podívat se tam splním.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA