FOTO: Anna Čípová
Místo mého srdce: Moravský kras
28. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
5.3.2017 09:05
Měla jsem mnoho příležitostí navštívit oblast Moravského krasu vícekrát. Vždy jsem tam měla co objevovat i obdivovat. Pěkné fotky jsou dostatečně výmluvné a vůbec se nedivím, že tak pěkně souzníte s Fr. Halasem.
Anna Potůčková
3.3.2017 13:20
Byla jsem zde jako dítě školou povinné naposledy. Jistě se mnohé za ty léta změnilo. Určitě zejména Punkevní jeskyně a také propast Macochu chtěla ještě navštívit. No tak snad budu v důchodě trochu zdravá a budu moci si občas někde zajet
Marie Seitlová
1.3.2017 21:38
Aničko pěkné vyznání doplněné fotkami. Já jsem byla jen v Punkevní jeskyni, ale je to hodně dávno.
Jana Šenbergerová
1.3.2017 20:34
V Boskovicích jsem byla u zříceniny hradu a zažila tam rytířský turnaj, prošla jsem si židovskou čtvrť a v knihkupectví si koupila knihu mého oblíbeného autora. Punkvou jsem se plavila, Sloupsko - Šošůvskou jeskyni spatřila, jak to bude s tím zbytkem, se uvidí. Pěkně jsi nám Moravský kras představila.
Alena Vávrová
1.3.2017 19:39
Nejspíš jsem kdysi jen projížděla, ale nečapu se ani jako milovnice jeskyní. F. Halas na začátku i na konci, ten také nemá chybu, no a fotky máš, jak jinak, krásné :-).
Lenka Hudečková
1.3.2017 13:59
V Boskovicích jsem byla, měli jsme tam kdysi sraz s lidmi z jednoho internetového magazínu a vše ostatní je pro mne jedna velká neznámá. Děkuji za možnost virtuální prohlídky :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA