Ilustrační foto: ingimage.com
Sňatkoví podvodníci stále existují. Zaměřují se na starší ženy.
2. 3. 2017Najít lásku ve vyšším věku je fajn. Bohužel, někdy to končí špatně. Osamělí muži a ženy se stávají oběťmi sňatkových podvodníků. Ano, oni stále existují.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
3.3.2017 18:47
Ještě snad k tomu příběhu s Tunisanem. Mně bylo 51 a bez ostychu mě balil 22letý student, ale hned zkoušel, jestli bych po návratu domů něco neposlala, třeba bundu nebo džíny. A to jsem s ním neměla žádný románek!
Zuzana Pivcová
3.3.2017 18:42
Zrovna nedávno jsem v metru seděla naproti páru, kde ona byla značně starší než on, ale určitě ne matka, protože se k němu tulila. To nebyla moje věc a nijak jsem je v duchu nekritizovala, jen mě zaujalo, že než mladý muž jako první vystoupil. žena mu stačila dát z peněženky do ruky několik bankovek. On ani nehlesl a nerozloučil se, zatímco ona se ještě za ním dívala se šťastným úsměvem.
Květoslava HOUDKOVÁ
3.3.2017 08:46
p. Jírová - Každá TV má přepínač / vypínač - můžete použít, co je Vám libo.
Zdenka Jírová
3.3.2017 01:21
Poslední dobou mám dojem, že v TV zařazují pořady ze soudních síní mnohem častěji než dříve. Jde to napříč všemi programy. Nechtěla bych se dostat do soudní síně, proto nemám ani tento druh pořadů ráda. Lidé se v něm jen hádají, házejí na sebe špínu. To je nějaká zábava nebo ponaučení? Je to jen laciné využívání programového času, který si platíme. Jsou určitě zábavnější programy než je soudní síň a ve svém věku není dobré se stresovat řešením cizích případů. Každý si za život zažil určitě dost nemilých situací a má být rád, že je má za sebou.
Jarmila Fialová
2.3.2017 15:23
Občas na Barrandově zahlédnu Barbaru i Vztahy - oboje mi připadá trapné omílání stále stejných problémů,se které by normální člověk na veřejnosti neřešil.
Květoslava HOUDKOVÁ
2.3.2017 15:08
Jarmilo, NERAĎ ! TV Barr. sleduji = ráda a sledovat budu dál. Tato TV ukazuje, že mnohdy se lidi dokáží štěkat i o pitomosti. "Aféry" se věnují převážně sexu, příběhy s Barbarou jsou "herecké" (stejné osoby v různých rolích - umí se rychle naučit, nebo přečíst daný text). Barbara to přehání i s pořádkovými pokutami (soud má asi velkou "spotřebu kafe!"). Ale Honzovi Musilovi všechna čest !! Jeden příběh byl "skoro můj" - téměř jsem se rozplakala a za to pošlu poděkování. Příp- působnost na psychiku si kompenzuji -opět u TV Barr.- hezkým romantickým filmem. Obojí je lepší, než se -zbytečně- zabývat politikou. V pondělí Aleš Cibulka navštíví Barbaru - v pořadu "Můžu dál?" - myslím, že bude zajímavé - nenechám si ujít.
Jarmila Komberec Jakubcová
2.3.2017 14:38
Květko tu TV Barrandov moc nesleduj. Pořady typu Barbara či Vztahy nejsou vhodné na psychiku. Znám lidi co se do případů doslova vžívají a dokonce tomu i věří.
Jarmila Komberec Jakubcová
2.3.2017 14:35
Mladí Tunisané se s velkou oblibou zaměřují v turistických destinacích na starší ženy. Vždy postávali v moři a číhali až půjdeme plavat. Já jsem se tvářila, že nemám zájem tak se o mně nezajímali ale kamarádka si myslela, že bude francouzsky konverzovat a pak se jich nemohla zbavit. Bála se pak jít do moře. Do hotelu si nedovolili jít, hotelová stráž je nepustila. Ale tu dámu z příběhu opravdu nechápu.
Jana Šenbergerová
2.3.2017 14:02
Nikdy nejsme dost chytří na to, aby se nenašel někdo, kdo nás přechytračí. Jde-li o lásku, může to být o to snadnější.
Nekroutím hlavou nad těmi, kteří byli napáleni, ale nad těmi, kteří bezostyšně napálili.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA