Ilustrační foto: Pixabay
Práce v seniorském věku
25. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
27.2.2017 03:50
Ještě jednou Vám všem ze srdce děkuji za milou odezvu. U té mé práce byl pro mne skutečně nejlepší ten veliký kontakt s mnoha a mnoha novými lidmi, jejich veliké poznání a sdílení jejich radostí ale snad někdy i více bolestí... A toto všechno mi hodně pomáhalo a stále pomáhá se lépe vyrovnávat se všemi ztrátami a nezdary, které mne potkaly - protože dobře vím, že většinou žádný člověk to nemá v životě úplně ideální a jednoduché...
Zuzana Pivcová
26.2.2017 20:06
Je hezké, že jste tu veškerou práci vykonávala neformálně, o čemž svědčí to, že jste navázala kontakt s řadou lidí a dokonce s nimi i sdílela jejich radosti a strasti. Moc hezké.
Hana Rypáčková
26.2.2017 15:08
Dělání, dělání, všechny chmury zahání... Svatá pravda. Ale výzkum po internetu jsem po měsíci odřekla. Kamarádka si tím vylepšuje příjem. Ale často jen body a odměny věcmi, které pak prodává... Nic pro mne.
Květoslava HOUDKOVÁ
26.2.2017 10:33
Taky jsem to zkusila s letáky (uvažovala jsem duben - září), ale nevydržela. Roznos zahrnoval převážně paneláky (zaklapnuté, uzamčené) a když jsem někoho požádala o přístup ke schránkám (byly až uvnitř) - tak mne lidi posílali do p ..... V domcích zase zranění rukou (nebezpečí otravy) od rezatých "okousaných" otvorů schránek. Práce hodně - výdělek čím dál nižší = NE !!
Zdenka Jírová
26.2.2017 00:52
Jste vytrvalá a rozhodná. Chodit do práce i v důchodu je dobré, i když jen na malý úvazek. Také jsem takový měla, pracovala jsem pro ČHÚ. pro výzkum ovzduší. Musela jsem být na měřící stanici do 8 hodin ráno. Jezdila jsem přes celé město a v zimě to nebyl žádný med. Skončila jsem před 3 roky- nahradily mne automatické přístroje.Docela mi to bylo líto, i když o peníze ani nešlo.
Eva Mužíková
25.2.2017 21:02
Maruško, jelikož jsem jeden čas také dělala výzkum trhu, vím co to obnáší. Vydržela jsem jen pár měsíců, neměla jsem sílu " vyrovnat se " s odmítnutím oslovených respondentú. Obdivuji Tě a přeji Ti, aby jsi dostala nabídku nějaké méně náročné brigády, která by Tě nejen bavila, ale byla i přínosem slušných peněz.
Jarmila Komberec Jakubcová
25.2.2017 19:26
Velká omluva -chtěla jsem dát 5 hvězdiček, ale nějak jsem to popletla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA