Ilustrační foto: ingimage.com
Když parta seniorů bydlí v jednom domě
19. 2. 2017O čem se mluví jako o ideálním bydlení? Říká se tomu cohousing. Je to forma v některých zemích velmi oblíbená. U nás se zatím neuchytila, i když pokusy o ni byly.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
19.2.2017 11:07
Asi bych neměla problém s takovým bydlením. Důležité je mít svůj vlastní pokoj kam mohu odejít. Zas společenská místnost naopak pomáhá při komunikaci. Ráda s lidmi komunikuji a snažím s být nekonfliktní. Horší to bude s těmi, kteří jsou ihned se vším hotovi a nejsou schopni vzájemné komunikace.
Lidmila Nejedlá
19.2.2017 10:58
Když jsem se kdysi dočetla o životě ruských rodin, které užívají společnou kuchyni, obešla mě hrůza. Ale společné bydlení v jednom domě s vlastním bytem ,by se mi líbilo.
Hana Rypáčková
19.2.2017 09:13
Nějak tak jsme si to s přáteli naoko plánovali, byty v pečovateláku vedle sebe, společenskou místnost, mejdany atd.. Někteří tu už nejsou a stejně se všichni zbylí držíme zuby nehty svého jistého...Ani my vůbec nepočítali s nemocí....Žili jsme si tralala. Stejně do nějakého zařízení se člověk dostane až když umírá...Nejsou místa.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA