Zimní jízda do B. B.
FOTO: archiv autora

Zimní jízda do B. B.

20. 2. 2017
cestování
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Moc hezké pozvání do zajímavého místa. podobné koupání , i když v menším provedení, se dá užít v lázních v Altenbergu v Krušných horách. Jsou to lázně jak pro pacienty, tak pro turisty. Byl tam i venkovní bazén, kde jsme se koupali a sledovali sníh okolo.
Věra Lišková
Do Pasova se chci někdy podívat, děkuji za inspiraci.
Lidmila Nejedlá
Dobrý tip.
Zuzana Pivcová
Jenom pro zajímavost: Včera jsem se po přečtení Vašehho článku podívala na nabídku ubytování v v Bad Birnbach. Dnes už mi na monitor do něčeho jiného naskočila nabídka autobusového spoje Praha - Passau. To je servis, co?? :-D
Alena Tollarová
Tak to bych si dala líbit!
Marie Magdalena Klosová
To jste si krásně užil,Oldřichu! Také mám ráda teplé koupele,pro nás ze vzdáleného východu republiky,tedy z Ostravy,je právě nejblíže ta Bešeňová a j. A já teď dávám přednost vaně s minerálkou v Teplicích nad Bečvou/viz můj příspěvek/.Ale píšete o tom moc pěkně.mm
Zuzana Pivcová
V Pasově jsem byla v rámci jednodenních šílených zájezdů v 90. letech asi třikrát. Město bylo zvlášť v létě za slunečného počasí nádherné, fascinoval mě soutok (ona je tam ještě třetí menší řeka s názvem Ilz), kde voda v každé řece měla jinou barvu. Díky Vašemu článku jsem se podívala předběžně na nabídku v Bad Birnbach, ale zatím jsem narazila jen na hotely, kde bylo ubytování samozřejmě podstatně dražší než Vámi uvedená cena. Ale jinak se mi ta pozvánka zalíbila. Jen tu horkou vodu ne. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Zajímavá pozvánka. Já jezdím do termálů až na Slovensko či do Madarska. A Pasov mám za humny. Z Plzně to není daleko.
Hana Rypáčková
Dobrý veget. Pasov máme za humny a BB je super....Pro důchodce někdy od Ciao za 450 Kč Pobyt závidím, dala bych ho ráda, navzdory tomu, že se mi spíš kolena vždy zničí...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%