FOTO: autorka
Život se zvířetem ve vyšším věku: Vendův život s důchodci
12. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
2.9.2017 17:50
Haničko, Tvůj článek a milé fotky jsem objevil až dnes a moc se mi líbí, spěchám na souhvězdí...
Marie Ženatová
13.2.2017 06:14
Díky za moc hezký článek i Vaše fotečky. My jsme nikdy s manželem pejska neměli, ale o to víc slepic a dokonce až 150 králíčků, když u nás bydlela malá vnučka tak byl i beránek. Teď co jsem vdova už 15 let nemám žádná zvířata, ale každou neděli chodím k rodině dcery na oběd a tam je mým prvním vítačem psí miláček Saly a tak vím, co to je láska zvířátka k člověku. Někdy jdu s ní i vnukem na procházku a Saly je s námi vždy moc a moc spokojená...
Zdenka Jírová
12.2.2017 23:39
Určitě jste se rozhodli správně, Vendík vám zpříjemňuje ten"důchodek". Bez něho by vám stále něco chzbělo. Já nemám pejska, ale dvě kočičky a bez nich by byla velmi nešťastná. Chvála našim mazlíčkům.-
Alena Vávrová
12.2.2017 22:09
Hančí, moc fajn - vyprávění i fotečky. Venda se má a všichni se máte - rádi - a to je oč tu běžíí!!
Hana Rypáčková
12.2.2017 20:53
Díky za slovíčka. Tak rychle se to vydalo, jindy to trvá déle, prostě jsem to dala na poslední chvíli a moc neopravovala. Trochu jsem se ostýchala za ty fotky, ale soužití je soužití...
Alena Tollarová
12.2.2017 20:27
Venda vypadá jako plyšáček na hraní, ale určitě s ním je legrace. Tak ať vám ta souhra ještě dlouho vydrží, Hanko.
Eva Balúchová
12.2.2017 20:15
Už podle úvodního obrázku je vidět,že se Venda má u důchodců dobře.Viděla jsem ho v Písecké bráně a je opravdu poslušný,vychovaný a krásný pejsek.
Anna Potůčková
12.2.2017 19:48
U nás také byli s pejsky jiné plány. Skončily v naší posteli také a už si nedokáži představit, že bych je tam ty své miláčky neměla. Navíc pokud se přitisknou k mým bolavým zádům, tak je to moc příjemné živočišné teplíčko. Je to opravdu spousta lásky ze psí strany. A jen pro zasmání, který chlap při příchodu manželky zavrtí ocáskem stejně, jako to udělá pes ....ani jeden.
Zuzana Pivcová
12.2.2017 19:11
Myslím, že jste také správnou ukázkou toho, jak selže původní záměr, zvířátku moc nedovolit. Věřím, že Venda je šťastný pes. A vám se za to obdobně odvděčuje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA