FOTO: autorka
Život se zvířetem ve vyšším věku: Vendův život s důchodci
12. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
12.2.2017 18:46
Hanko, takové souznění duší člověka i zvíře obohacuje. Z textu i fotek čiší spokojenost. Když je zajištěna péče o zvíře i v tom nejvyšším věku jeho i chovatele, pak je skvělé si tuto všestrannou radost dopřávat.
Elena Valeriánová
12.2.2017 18:26
Příběhy na toto téma jsou plné lásky k němým tvářím, které nám oplácejí stejnou mincí. Je úžasné číst tolik krásných příběhů. Hanko a tvé povídání je přesně takové, plné lásky doplněné akčními fotografiemi. Je těžké říct, který příběh je lepší. Pro mě je každý vítězný.
Eva Mužíková
12.2.2017 17:56
Haničko, přestože o vašem soužití s Vendíkem toho vím spoustu nejen z vyprávění, ale i z osobního setkáni, ráda jsem si Tvé povídání přečetla. Takovýchto páníčků by mělo být daleko více. Fotky bezkonkurenční, spolu s vtipným textem je to zážitek... Jste skvělí všichni tři, pyšnim se, že patřím mezi vaše přátele....
Naděžda Špásová
12.2.2017 17:35
Hani, Vendík je správný a plnohodnotný člen vaší rodiny. My to mámě úplně stejně. Tam, kde pejsky nechtějí, tam nejedeme. Např. ve Lnářích jsme se jen prošli, protože na zámek a do zahrady psi nesměli. Postel poctivě sdílí s námi ať jsme kde jsme, i když mají svůj pelech. Fotky jsou moc hezké.
Lenka Hudečková
12.2.2017 17:00
Hani, krásné vyznání lásky Vendíkovi...zase mám slzy na krajíčku... :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA