Líbají se senioři? Intimita někdy seznamování ve vyšším věku komplikuje
Ilustrační foto: ingimage.com

Líbají se senioři? Intimita někdy seznamování ve vyšším věku komplikuje

14. 2. 2017

Šedesát let a více. To je věková kategorie, která si nyní často dává inzeráty na seznámení. Dříve to bylo nevídané. Teď, když  člověk v tomto věku žije sám, často slyší: Proč si někoho nehledáš?  

vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Oldřichu, nejen hezky, ale i moudře to studenti zvládli.
Marie Magdalena Klosová
O tom,jak jsme se seznámili a pak si dopisovali,jsem tu "podala zprávu" v několika výmluvných příspěvcích. Dály se neuvěřitelné věci.A dějí se dodnes.Běží sedmý rok.mm
Oldřich Čepelka
Před několika lety jsme studenty šesti středních škol požádali, aby kolektivně dospěli k volbě témat, pro něž napíšou scénář, zfilmují, ozvučí atd. a publikují. Museli ho také obhájit na setkání všech studentů všech škol. Studenti Střední školy uměleckořemeslné a oděvní v Liberci si kromě jiných témat zvolili polibek. Prostě jim to přišlo zajímavé, tak jsme je nechal tvořit. Přišli a také obhájili jednominutový videoklip, v němž se pouze líbají dvojice, např. kluk s holkou. Ale jsou tam také dvě lesby a dvojice seniorů. Přál bych vám vidět, jaké bouřlivé diskuse tento videoklip vzbudil. Zvítězil názor, který měli i autoři klipu: že cit máme všichni a polibek je projevem citů. Nezbývá, než akceptovat polibky dvou žen nebo dvou starých lidí. K tomuto závěru došli studenti středních škol. Posílám odkaz, podívejte se. https://www.youtube.com/watch?v=p9KNLOEVv7w
Jana Šenbergerová
Za celý svůj život jsem se nelíbala tak často, jako za posledních pět let. Na intimitě může vztah ztroskotat kdykoliv, proto jsem odložila zábrany a předsudky, které mi už v mládí dělaly spíš problémy, a vyšlo to. Kdo se bojí, ... ten má smůlu. :-)
Eva Mužíková
Proč ne?? Já si myslím, že věk nehraje tu největší roli.
Zuzana Pivcová
Někdy se nelíbají mladší lidé, protože jim to není vlastní. A naopak. Tady přece opět není rozhodující věk, ale osobnost. Jak to komu vyhovuje.
Jarmila Komberec Jakubcová
Se svým partnerem jsem se seznámila na Seznamce před více než 2 roky. Nevidím důvod proč bychom se nelíbali, dnes chystáme oslavu sv.Valentýna. Jdeme na večeři a určitě dostanu i malý dáreček.Žijeme spolu štastně a spokojeně a i v pozdějším věku s lidé mohou mít rádi. Náš příběh byl publikován v příloze MfIdnes 25.8.2016 spolu s příběhem paní M.Klosové a ještě jednou dvojicí. V květnu t.r. chceme náš vztah zpečetit svatbou.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%