FOTO: Alena Tollarová
Tip na výlet: Vaňovský vodopád
14. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
14.2.2017 22:11
"Tollarko" :), jsi skvělá reportérka,fotografka a ledolezkyně. Mě by tam nedostal ani za pytel tolarů.Měj se hezky.mm
Eva Balúchová
14.2.2017 21:14
Nejen vodopád je krásný,ale i rozvrkočené čedičové sloupce.Opravdu se vám obdivuji jak jste takovou náročnou cestu zvládly.Tvoje fotky,jako vždy krásné,nás přenesly k Vaňovskému vodopádu.Letos do těch míst plánuji výlet.Uvidím co všechno uvidím.
Jaroslava Handlová
14.2.2017 19:03
Je obdivuhodné, co matka příroda umí vytvořit. Díky, Álo, že jsi se o krásné zážitky i zajímavé fotky podělila s námi. Dovedu si představit tu neschůdnou ledovatku, tak hlavně, že byl šťastný návrat!
Naděžda Špásová
14.2.2017 17:50
U vodopádů jsme byli několikrát, ale vždycky na jaře, nebo v létě. V zimě bych si tam po uzké lesní cestě netroufla. Teď jsem koukla na svoje fotky. Když jsme tam byli naposledy, vodopády byly bez vody. V zimě jsou taky krásné
Jana Šenbergerová
14.2.2017 13:57
A k té otázce: Mně by se líbil ten první zleva a čtvrý zprava, s růžičkami jako z Mattioliho herbáře. ☺
Jana Šenbergerová
14.2.2017 13:55
Nádhera! A měly jste štěstí, že jste mohli vidět lezce v akci. Také zajímavá podívaná, jen by mi bylo líto, že tu krásu poněkud pocuchají. Teď jsem zjistila, že jsem stará. Ještě "včera" bych neváhala a vyrazila s tebou, dnes už by mě to za takových okolností ani nenapadlo. :-)
Helena Votíková
14.2.2017 12:44
Znám jen v létě. Šli jsme od Větruše k vodopádu a pak přes zdymadlo a po zpět do Ústí. Zamrzlý vodopád je pohádkový.
Zuzana Pivcová
14.2.2017 12:15
Zamrzlý vodopád je krásný, připomíná mi útvar někde v krápníkové jeskyni. Parádní výlet.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA