FOTO: autorka
Poznáte toto nádraží?
13. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
14.2.2017 16:11
Nakoukla jsem na vizualizaci. Povede-li se, mají se cestující na co těšit.
Anna Potůčková
13.2.2017 17:26
Tak už to tu visí téměř 24 hodin a většina z Vás poznala že je to nádraží v Holešově. Pokud opravdu dojde ke stavbě nového terminálu, tak tu budeme mít moc hezké nádraží - vizualizaci jsem už viděla na tomto odkazu: http://search.seznam.cz/?q=nov%C3%BD+n%C3%A1stupn%C3%AD++termin%C3%A1l+v+Hole%C5%A1ov%C4%9B&url=http%3A%2F%2Fwww.denik.cz%2Fzlinsky-kraj%2Fnadrazi-propoji-v-holesove-novy-terminal-za-20-milionu-30160620.html&data=lgLEEKiQK3kB7xLTnn8gqUh-2ufEQJJVpVY1o8MDNlxFQH62lRXvfSOYxRRUVvU4QPj0pkn3LKevRCeWsWFdxiRbB_UPO6X-TztWwbT6wrB813UfOoXOWKHeFMQC3pWSxAI1DcQCh-0%3D
Zuzana Pivcová
13.2.2017 13:00
Já jsem si při prvním pohledu na fotku říkala, že to je Tábor. Jasně, že ne. Takže opět nevím.
Jaroslava Handlová
13.2.2017 09:36
Začíná-li ten název potřebou pro nordic walking, tak se domnívám, že jsem to odhalila.
Jana Šenbergerová
13.2.2017 08:57
Má-li město, ve kterém se nachází, ve znaku zlatou věž, tak jsme asi doma. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA