Ilustrační foto: ingimage.com
Lekce z angličtiny na palici
14. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
15.2.2017 06:31
Náš Romča umí, to víme už dávno!!! Je to sqělé, piš, piš, piš dál a dávám zasloužené souhvězdí
Zdenka Jírová
15.2.2017 00:39
Opět jsem se dobře bavila. Vaše zkušenost se Vám ale asi dost prodražila. No, každá legrace něco stojí.Doufám, že nám brzy napíšete průběh dalšího setkání.
Jana Šenbergerová
14.2.2017 15:53
:-) :-) :-), ale pořád ještě selanka. Ve vašem podání navíc i "veselá" pro ty, kteří jen čtou.
Jarmila Komberec Jakubcová
14.2.2017 11:16
Zajímavé zkušenosti. Oni i pánové jsou někdy poněkud "zvláštního ražení". než jsem našla svého báječného přítele a za pár a i skoromanžela prošla jsem si peklem osobních seznámení. jeden neměl peněženku (údajně zapomněl doma), druhý hledal bydlení se servisem, třetí potřeboval splatit své dluhy a tak bych mohla pokračovat. Ale většina mužů hledala dokonalý servis, ženu bez závazků pokud možno s bytem či vlastním RD a autem. Zároveň také tak trochu sponzora při cestách do zahraničí.
Zuzana Pivcová
14.2.2017 10:48
Romane, to je jedna zkušenost lepší než druhá. Nikdy jsem se přes inzerát neseznamovala, ale vyprávění jsem také vyslechla všelijaká. Ještě, že lidi mají možnost se napřed poznat, že nejsou rovnou sňatky po internetu. To by to občas dopadlo. O to víc přeji krásný vztah těm, kteří měli štěstí.
Naděžda Špásová
14.2.2017 10:43
Ahoj, Romane, to sis zase užil, viď. Takových tady běhá bezpočet. A ani ti nic nenechala a všechno s prominutím sežrala. Jsi dobrej, že jsi se neprokec. Ale i špatná zkušenost je k užitku, viz Hela. Tak jí pozdravuj a máš to zase za 5*****.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA