FOTO:Olga Štolbová
Hrátky s češtinou - kočka
13. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
13.2.2017 13:45
Nazvala bych to DIPLOMOVÁ PRÁCE, za který bych ti dala rovnou červený diplom. A to ne kvůli Tvému příjmení, ale za tu práci, kterou jsi tomu dala. A také za strávený čas-za 10 hodin bych uháčkovala čepici, nikoliv však to dílo !
Zuzana Pivcová
13.2.2017 12:56
V Praze je na Letné Creperie U slepé kočičky, v Ječné občerstvení U tří kočiček a na Uhelném trhu známá U dvou koček. A někde jsme měly čtvrtek U mlsného kocoura.
Hana Rypáčková
13.2.2017 12:45
To ti dalo práce a Olinky kočička mě taky potěšila ....Palec nahoru. To se to tu rozjelo...
Helenka Vambleki
13.2.2017 11:20
Miláčkové íčkoví, děláte mi velkou radost. Fakt jsem nad tím seděla sumasumárum asi deset hodin - ale dle vašich ohlasů, to nebylo marné a toho času nelituju :-)
Oldřich Čepelka
13.2.2017 10:48
A rezervujte si další článek o psech. Vaši vysokou úroveň už stejně nikdo nepřekoná.
Oldřich Čepelka
13.2.2017 10:47
Výborné! Vytvořila jste spíš odbornou studii, je v tom spousta práce a nápadů. Až jsem si řekl, že to mělo vycházet na pokračování, že tolik faktů a zajímavostí nevstřebám. Naprosto zaslouženě pět hvězd.
Alena Tollarová
13.2.2017 10:00
Helenko, klobouk dolů před Tvým vyčerpávajícím kočkorozborem! U nás zrovna frčí Byla jednou koťata.
Marie Seitlová
13.2.2017 09:34
Heli, tak to jsou super hrátky. Co ty ještě nevymyslíš. Ale na jeden kopec u nás jsi zapomněla - Kočindovec.
Jana Šenbergerová
13.2.2017 09:15
Heli, za tuto vyčerpávající "seminární práci" bys u mě dostala nejen zápočet. A pět hvězdiček je málo.
Občas hlídáme přátelům Čičika. Je to ten nejmazlivější a nejvěrnější kocour, jakého znám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA