FOTO: autorka
Život se zvířetem ve vyšším věku: Bertík
11. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
11.2.2017 15:23
A mně to taky , Evi, nedělej, normálně tu bulím! S otevřením tohoto tématu jsem musela mnohokrát vzpomenout na svoji nezapomenutelnou společnici, věrnou a oddanou Ditunku, bude to letos již třetí rok, co jsem se sní musela rozloučit. Tak ať vám dvěma "B" - Bábince a Bertíčkovi, to společné štěstíčko ještě dlouho vydrží!!
Naděžda Špásová
11.2.2017 14:47
Evi, tohle mi nedělej. Tvoje vyznání mě dostalo a ztotožňuji se se vším, co jsi napsala. Cítím to samé k těm dvěma našim láskám. Bertík je kouzelný pejsek, kdo nemá, nepochopí, viď. Děj mu za mě pusu. *****
Jarmila Komberec Jakubcová
11.2.2017 14:44
Milá Evičko, krásné vyznání lásky člověka k němému kamarádovi. Poznala jsem Bertíka osobně a přiznám se, že mně okouzlil. Svou hravostí, krásným pohledem a oddaností ke své milující paničce. Přála bych všem pejskům tak hezký "psí" život a tak Tobě i Bertíkovi přeji z celého srdce hlavně zdraví a lásku. Doufám, že právě tento článek bude vítězem. U mně ale , už je jeden vítěz a to krásný BERTÍK
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA