Budu se mít dobře?
FOTO: autorka

Budu se mít dobře?

12. 2. 2017
domácí mazlíčci
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Ještě že to dobře dopadlo, úplně jsem se vyděsila.
Danuše Onderková
Ali, ne, nikdy jsem ho už neviděla.
Alena Tollarová
Danko, ten pán už se tam nikdy neobjevil?
Eva Balúchová
To jsem ráda,že to s pejskem dobře dopadlo.Je to až dojemné jak jsou věrní.
Zuzana Pivcová
Aspoň, že to dopadlo takto. Osobně mám pocit, že se mnozí sociálně slabí lidé včetně těch bez přístřeší starají většinou o němé tváře v rámci možností docela dobře.
Hana Rypáčková
Opravdu smutné, ale hlavně , že to dopadlo. Jednou jsem byla svědkem na cyklostezce pádu z kola a úrazu mladého muže se psem. Odvážela ho sanitka a požádal mě, ať ho odvedu na adresu na náměstí. Nebylo to tak daleko, ale pes nechtěl odejít, stále se ohlížel, chvěl se , zvedal ke mně hlavu a vyhledával oční kontakt. Trvalo nám to dost dlouho. Danuš, my doma měli zvěřinec! Papouška, želvu, krysu , rybičky, strašilky...Všechny děti mají psa nebo kočku.
Jaroslava Handlová
Dano, oddychla jsem si teprve s tím dobrým koncem. Máš hezké a zajímavé fotky i dalších miláčků.
Danuše Onderková
Jituš, ne, ne hlavním obrázku je Rita, o které jsem se v článku zmínila.
Jitka Mošovská
Danko, to je ten pes na hlavním obrázku (fotu)?
Jarmila Komberec Jakubcová
Jsem moc ráda, že to tak dobře dopadlo. Moc mně trápí hlavně v zahraničí když vidím smutně pobíhajíc pejsky a kočičky hledající potravu. Hlavně muslimové se k pejskům chovají hrozně, na rozdíl třeba od budhistů.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%