FOTO: autorka
Budu se mít dobře?
12. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
12.2.2017 20:10
To jsem ráda,že to s pejskem dobře dopadlo.Je to až dojemné jak jsou věrní.
Zuzana Pivcová
12.2.2017 19:15
Aspoň, že to dopadlo takto. Osobně mám pocit, že se mnozí sociálně slabí lidé včetně těch bez přístřeší starají většinou o němé tváře v rámci možností docela dobře.
Hana Rypáčková
12.2.2017 18:57
Opravdu smutné, ale hlavně , že to dopadlo. Jednou jsem byla svědkem na cyklostezce pádu z kola a úrazu mladého muže se psem. Odvážela ho sanitka a požádal mě, ať ho odvedu na adresu na náměstí. Nebylo to tak daleko, ale pes nechtěl odejít, stále se ohlížel, chvěl se , zvedal ke mně hlavu a vyhledával oční kontakt. Trvalo nám to dost dlouho. Danuš, my doma měli zvěřinec! Papouška, želvu, krysu , rybičky, strašilky...Všechny děti mají psa nebo kočku.
Jaroslava Handlová
12.2.2017 18:30
Dano, oddychla jsem si teprve s tím dobrým koncem. Máš hezké a zajímavé fotky i dalších miláčků.
Danuše Onderková
12.2.2017 18:12
Jituš, ne, ne hlavním obrázku je Rita, o které jsem se v článku zmínila.
Jarmila Komberec Jakubcová
12.2.2017 17:54
Jsem moc ráda, že to tak dobře dopadlo. Moc mně trápí hlavně v zahraničí když vidím smutně pobíhajíc pejsky a kočičky hledající potravu. Hlavně muslimové se k pejskům chovají hrozně, na rozdíl třeba od budhistů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA