Ilustrační foto: ingimage.com
Kuřácké ejchuchu i ouvej
15. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
17.2.2017 19:02
Pokud kuřáci kouří na místech, kde nejsou nekuřáci, nevadí mi. Kde je kouř, za chvíli nevidím na oči a těm místům se vyhýbám. Je m ilíto dětí kuřáků,
Zuzana Pivcová
17.2.2017 18:46
Jarmilko, to bylo ale sprosté. Ať si kuřáci dělají sami sobě potěšení, jak umějí. Jen sami sobě. Ale naznačovat nebo kritizovat, že je nekuřáci omezují, a pro kouření hledat ty nejsmysluplnější důvody, považuji za obracení hodnot.
Jarmila Komberec Jakubcová
16.2.2017 14:30
Normální je nekouřit. Když jsem se v r.2000 vrátila z nemocnice po transplantaci kostní dřeně značně oslabená, moje dvě kolegyně v kanceláři kouřily a vůbec nebraly ohledy. Kuřák je bezohledný v každém případě i když v jádru to není zlý člověk. Kuřák je prostě narkoman. A mohou se tomu některé íčkařky smát až o život.
Drahomíra Stínilová
16.2.2017 00:23
Nedávno mě mladá míjející dívka na chodníku spálila ruku její cigaretou. A když jsem úlekem vyjekla, ani se neotočila. Asi v pětatřiceti jsem musela odejít z dobrého místa, protože u mě moje vedoucí po sedmi letech v malé zakouřené kanceláři způsobila sníženou imunitu a alergii na zakouřené prostředí, kde mi po chvíli začnou slzet a natékat oči. A dobrá čokoláda je naopak zdravá v malém množství a hlavně, může uškodit jen tomu, kdo ji jí a ne okolí. Když člověk neomezuje jiného, tak ať si dělá, co chce. To je prostě můj názor.
Jana Šenbergerová
15.2.2017 22:51
Přestože jsem celoživotní nekuřák, zažila jsem obojí: ejchuchu i ouvej. :-(
Oldřich Čepelka
15.2.2017 22:24
Já už kouření dávno neřeším. Před řadou let mi to přišlo společensky méněcenné, tak jsem našel způsob, jak toho snadno zanechat. Je to dokonce popsané v mé knížce Maléry a já. Ale nekuřáky nepronásleduji, spíš je lituji, protože nevědí, že přestat je snadné a že to je nádherné, pocit osvobození, euforie. Ale klidně si kuřte, jestli tím neškodíte sobě, svému okolí a státnímu rozpočtu.
Karel Hyndrák
15.2.2017 20:09
U nás, v Albertu, dali před cigarety velké cenovky, aby se na ty obrázky nemuseli prodavači dívat. Nedávno jsem v Kauflandu dostal zadarmo krásnou, technicky dokonalou plechovou krabičku s velbloudem. Do ní se cigaretová krabička vstrčí a je vymalováno. Nemá to chybu. Teď už je prodávají za 100 Kč/kus.
Marie Ženatová
15.2.2017 18:54
Jsem nekuřačka, v mé rodině také nikdo nekouří - ale chápu ty tři miliony kuřáků, je to nezdravé ale je to pro ně droga... Já v současnosti ujíždím na čokoládě - také je nezdravá, ale je to také pro mne droga... Jsem šetrná, kupuji si 100g oříškovou za 9,90 - doufám, že ji nezakážou doma konzumovat...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA