Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Šenbergerová
15.2.2017 16:37
Docela by mě zajímalo, jestli se někdo podíval, o jakou květinu a horninu jde. :-)
Eva Mužíková
10.2.2017 22:20
Nepoznala jsem, ale dobrá hádanka
Dagmar Bartušková
10.2.2017 05:21
Nádraží jsem nepoznala neb jsem se tam nikdy nedostala. Je to poněkud z ruky.
Dana Kolářová
9.2.2017 22:25
Pozdě, nádraží je odhaleno, ale podle textu bych neuhodla, i kdybych se dříve podívala. Neznám ten kraj.
Jana Šenbergerová
9.2.2017 22:06
Vážení přátelé, protože otázka zněla "Poznáte toto nádraží?", neuvedla jsem podrobnosti, které by umožnily najít ho na internetu, aniž bychom ho poznali. Mám radost, že jsem se nespletla, když jsem počítala s Ilonou K. a Hankou P. jako těmi, které ho poznají. Více o nádraží a jak je to s tou květinou a horninou, najdete na Wikipedii - pod Český Těšín, nádraží, když dole pod Související články kliknete na Český Těšín.
Děkuji úspěšným, i všem, kteří se snažili.
Hanko, už dlouho jsem tam nebyla, fotka je starší.
Hana Práglová
9.2.2017 21:39
Ano ano,jsem přesvědčena o tom,že se jedná o 40km vzdálený Český Těšín. jani,škoda,žes nenapsala ,že tam pojedeš. Určitě bychom si tak s Majkou a Květinkou a možná i někým jiným.... odskočily !!!
ivana kosťunová
9.2.2017 20:21
Asi to bude Český těšín, ale kde je tam ta hornina a květina ?
Marie Seitlová
9.2.2017 20:02
Ano je to Český Těšín, dnes jsem tam byla.
Anna Potůčková
9.2.2017 19:23
Ano, hledala jsem i na netu a našla jsem, že je to budova nádraží v Českém Těšíně
Ilona Erika Kolář
9.2.2017 16:04
Těšín je v Polsku. Toto je stoprocentně Český Těšín, jak jsem psala v mém prvním příštěvku.
Načíst starší příspěvky