Psi, prasátka a kocour Felix
FOTO: autorka

Psi, prasátka a kocour Felix

8. 2. 2017
domácí mazlíčci
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
Děkuji všem za milé reakce :-)
Alena Tollarová
Podobný článek nikdy nenapíšu, protože psa ani kočku mít nemůžu. Ale u různých známých vidím, že mít takového kamaráda je fajn a zažije se s nimi spousta legrace. Tak si aspoň vždycky chlupáče poňuchňám.
Lidmila Nejedlá
Lenko, krásný příběh jednoho psího kamaráda, člena rodiny.
Jaroslava Korpášová
Pěkně sepsané vzpomínky na Benušku, byť ono tedy - ty poslední roky, když to tak počítám, bude brzy bezmála 20 let. Šíleně ten čas letí....
Lenka Hudečková
Děkuji všem za milé reakce...psaní je moje láska...(mimo jiné :-) )
Jarmila Komberec Jakubcová
Pěkný článek. Paní Lenka umí nejen fotit ale i zajímavě psát. Jméno kocoura Felix je asi hodně rozšířené, měla jsem v dětství také kocoura Felixe.
Marie Seitlová
Moc hezky a s láskou napsaný článek.
Naděžda Špásová
Leni, moc hezky jsi to napsala a jestli je na fotce Bena, tak byla opravdu krásná.
Zdenka Jírová
Nádherný článek psaný srdcem.
Marcela Pivcová
Paní Lenko, teď si uvědomuji, že mám vlastně štěstí, že nejsem alergická na zvířecí srst. Po letech života se zvířaty (kočky i psi) si už totiž ani nedovedu představit, že bych žádné zvíře - v bytě paneláku - neměla. Je škoda, když někdo by rád zvíře měl a zdravotní problémy to nedovolí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%