Naše romantické "Ano"
Ilustrační foto: ingimage.com

Naše romantické "Ano"

7. 11. 2020

Jedna z mých vnuček nedávno vznesla dotaz, jaké že to bylo, když jsem se seznámila s dědou. Na mé tváři se objevil úsměv i údiv, že právě to ji zajímá. Dala jsem se tedy do vypravování a ukázala i pár dopisů, které jsme si tenkrát intenzivně vyměňovali s jejím dědečkem.

svatba vzpomínky
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Divišová
Já to Ano zkrátím. Manžela znám jako spolužáka mého bratra z gymplu od 10 let. Pak v sedmnácti se to nějak přihodilo a po14 měsících už jsem se těhotná vdávala. Protože jsem ještě studovala ekonomku, moje spolužačky si to nemohly nechat ujít, přišly všechny na obřad a připravily mi překvapení. Málem z toho měly postihy. Je to už 48 let. Taky to nebyla vždycky romantika, ale čím jsme starší, tím je to lepší. Hlavně, aby to ještě dlouho vydrželo.
Marie Měchurová
Na odpolední čaje se nedá zapomenout. Každou neděli jsem dostala od rodičů 10Kčs. Vstupné bylo 5Kčs a za 5Kčs byla limonáda ve vysoké sklenici dole s ovocem a s brčkem. V 17 letech jsem si myslela, že mi patří svět. V dubnu to bude taky 50 let, co jsem se vdávala. Když to všechno dobře dopadne - bude oslava. Tak ať nám to oběma ještě vydrží !!
Libuše Křapová
Jmenovkyně Libuše, máte tak krásné vzpomínky :-) Tak hodně štěstí do dalších společných let :-)
Marie Ženatová
Milá Libuško děkuji za milou vzpomínku a i já se připojuji ke gratulantům Vašeho vzácného výročí*
Daniela Řeřichová
Děkuji za připomenutí hezkých časů a blahopřeji ke vzácnému jubileu.
Anna Potůčková
Blahopřeji k Vašemu jubileu. Na čaje jsem chodila také do Holešova, což bylo z naší vesnice město vzdálené 6 km. V březnu budu se svým mužem 37 let. Zde v Holešově byla také vojenská posádka, tak nouze o tanečníky také nebyla
Naděžda Špásová
Hezká vzpomínka na mládí. Taky jsem si to připomněla. Letos to bude 40 let.
Zuzana Pivcová
V Týně nad Vlt. byla kasárna a hodně dívek tam právě při odpoledních čajích našlo své budoucí muže. Zato v tanečních jsme měly za tanečníky budoucí kováře z nedalekého učiliště v Hněvkovicích. S těmi zrovna moc řeč nebyla. Díky za milou vzpomínku, jakou já nemám.
Eva Mužíková
Díky Vašemu článku jsem si zavzpomínala na mladá léta. Odpolední čaje se konaly ve vedlejšim městečku a díky tamní vojenské posádce, jsme měly tanečníků vždy dost. To to letí.
Oldřich Čepelka
Pěkné vyprávění.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%