FOTO: Eva Jiříková
Eva Jiříková: Své fotografické úlovky pořizuji v okolí naší chaty
8. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Hvězdová
12.2.2017 09:40
Moc hezký a zajímavý rozhovor, "přírodní" fotky paní Jiříkové hodně obohatily tento portál. Paní Jiříková, přeji Vám vše dobré, aby se Vám focení i nadále tak hezky dařilo a velký dík Vám i redakci za ten rozhovor.
Alena Tollarová
10.2.2017 09:03
Vítám počin redakce, kterým rozhovor s paní Jiříkovou je. Také jsem byla na okolnosti kolem vzniku krásných fotografií zvědavá. Nadále dobré světlo, paní Evo.
Jarmila Fialová
9.2.2017 07:49
Paní Eva má začátky focení shodné se mnou - flexaret,Olympus,P.Lumix,Picasa,ale dál už jsem líná namáhat hlavu a hlavně mi chybí ta trpělivost.
Jaroslava Handlová
8.2.2017 23:02
Tajemství úspěchu je odtajněno. Mám podobnou radost, jako všichni ostatní, co se vyjádřili již přede mnou, a to jak ze zodpovězených otázek, tak i pěkných fotek. Dík redakci i paní Evě.
Anna Potůčková
8.2.2017 20:07
Moc děkuji za tento rozhovor. Některé otázky jsem si ve svém nitru také kladla a zde byly zodpovězeny. Krásné úlovky ! Dobrý nápad s tím kurzem, také zatím pracuji a budu-li zdravá v důchodě, tak nějaký fotografický si asi také udělám.
Eva Jiříková
8.2.2017 19:33
Děkuji všem za milé a pozitivní reakce na rozhovor i mé fotografie, zpříjemnili jste mi celý den.
Odpověď pro paní Novotnou, poslední dva roky nejvíce využívám objektiv EF 70-200 mm f/4 L USM, na hmyz a rostliny objektiv Macro Lens EF100 mm, pro běžné focení Canon Lens EF 17-40 mm. Než jsem si pořídila digitální zrcadlovku, byla jsem velmi spokojená s aparátem Panasonic Lumix FZ37 (18x optický zoom, 12 Mpx), byl lehký, uměl pěkné fotografie a nebyly s ním spojené žádné další výdaje.
Danuše Onderková
8.2.2017 15:27
Připojuji se ke všem ostatním za dobrý nápad s rozhovorem. Já už jsem uvažovala, jestli Eva není nějaká "lesní žena", že má takové snímky. Ty veverky opravdu pózují. Evo pěkné foto.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA