Eva Jiříková: Své fotografické úlovky pořizuji v okolí naší chaty
FOTO: Eva Jiříková

Eva Jiříková: Své fotografické úlovky pořizuji v okolí naší chaty

8. 2. 2017
fotografování
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(4.9 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Balúchová
I mě jste zodpověděli všechny otázky,které mě napadaly u fotek Evy Jiříkové.Hlavně jak?A kde? Díky za rozhovor a paní Evě za krásné fotky.
Lenka Hudečková
Hezký rozhovor, paní Jiříková opravdu UMÍÍÍ! Jinak já foťák nosím taky pořád s sebou, v kapse...co kdyby, že jo? :-)
Hana Rypáčková
Díky redakci už vím, kdo je Eva J. Obdivuji její fotky, co se zde na íčku objevila. Znám knížku Kateřiny Mojžíšové -Soukupové Veveřácká kronika . Hodně zdraví a štěstí a úspěchy ve vaší činnosti přeji...
Jana Šenbergerová
Konečně jsem dostala odpověď na otázku, s jejímž položením jsem už delší dobu otálela. Mám velkou radost, že je tu s námi tolik báječných fotografů přírody. Paní Eva mi stejně jako všichni ostatní vždy zpříjemní a zkrášlí den. Ať se jí daří a všechny její sny se splní.
Marie Seitlová
Fotky, které na ičko dává p. Eva se mi moc líbí. Děkuji redakci, která mi rozhovorem přiblížila, jak krásné fotky z přírody vznikají.
Elena Valeriánová
Děkuji redakci za tento rozhovor. Konečně je nám paní Eva trochu odtajněna. Paní Evo, Vaše snímky jsou opravdu hodné obdivu. Jsem ráda, že se s nimi setkávám právě na tomto portálu. Přeji vám i nám hodně krásných fotek a především DOBRÉ SVĚTLO.
Květa Novotná
Mám moc ráda fotografie paní Jiříkové, protože sama vím kolik obnáší trpělivosti čekat na správný okamžik při fotografování zvířat a zvířátek. Paní Evo jste jednička. Ještě bych byla trochu zvědavá jaký používáte objektiv.
Soňa Prachfeldová
Krásné souznění s přírodou, Vaše fotky paní Evo mě uchvacují - díky. A redakci díky za dobrý nápad, ano - Počin týdne.
Anna Čípová
Děkuji redakci za rozhovor s paní Evou. Našla jsem zde odpovědi na mé otázky, které si kladu už delší dobu při prohlížení jejich fotografií. Paní Evě přeji dobré světlo a už se těším na její první fotoreportáž. Ještě jednou. Velký dík redakci i paní Evě.
Zuzana Pivcová
Tento rozhovor s paní Evou, která se jako blesk z čistého nebe objevila na portálu se svými přírodními fotografickými úlovky, je pro mě Počin týdne.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%