FOTO: autor
Poznáte toto nádraží?
4. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
6.2.2017 14:53
Honzíku, chtěla bych se zeptat, kam máme vkládat fotky nádraží? Máme k tomu psát krátké články a nebo fotky dávat do FD? Nějak mi to nedochází. :-)
Jan Raška
5.2.2017 20:10
Frýdlant nad Ostravicí je samozřejmě správná odpověď. Sám jsem byl překvapen, jak pěkně bylo nádraží opraveno. Na peróny se dostanou jednoduše i vozíčkáři díky výtahům, všude je čisto, i na těch toaletách. Tak se budu nyní těšit na další hádanky...
Drahomíra Stínilová
5.2.2017 19:40
Kouzelné a čisté nádraží. Bohužel nevím kde. Ale vlaky miluju od dětství. Taky jsem celý život dojížděla do Prahy do práce. Jako malá jsem s rodiči cestovala vlakem párkrát až do Bulharska. Užívala jsem si to. Zvláště když naši sehnali lůžka. Ležela jsem večer a pozorovala ruchy na cizokrajných nádražích, tichou krajinu zahalenou šerem. Občas jsem si vyhlédla osvětlené okno a představovala, jak tam asi lidé žijí. Mým snem je cesta v Orient expresu.
Anna Potůčková
5.2.2017 19:23
Ani já jej nepoznala, ač jsem tu kdysi vystupovala a nastupovala pro svého prvního pejska. Měl by to být skutečně Frýdlant nad Ostravicí
Hana Čadová
5.2.2017 19:07
Jezdím málo vlakem, tudíž nevím, kde se toto nádraží nachází. Minulý rok jsem přijela do Kořenova na nádraží a potřebovala jsem na WC. Když jsem viděla tu hrůzu, tak jsem šla močit za keříček!
Květoslava HOUDKOVÁ
5.2.2017 16:20
Vím, že taky probíhá i soutěž o hezké nádraží - až najdu článek, tak to sem napíšu. V nás v Kostelci už máme "jen" nástupiště, jezdí tu 1 vůz "splašeného motoráčku" = naše Pendolino !
Alena Vávrová
5.2.2017 13:43
Taky vím, kam jezdí Helenka za vnoučaty, ale musela jsem se podívat, co to je šotouš. Člověk se stále učí ;-).
Dagmar Bartušková
5.2.2017 09:38
Nádraží, přístavy a tržnice mám ráda, je tam takový ten správný frmol. Kde stojí tohle nádražíčko, to nemám potuchy.
Eva Krausová
5.2.2017 09:14
I já mám ráda cestu vlakem a nádražíčka, ale nyní jezdím vlakem do práce, raději jezdím vlakem na výlety. Miluji cestu na Moldavu, ale tam je nádraží ostudou mezinárodní. Špína, smrad, prostě hrůza. Udivuje mne i nádraží v Teplicích, na lázeňské město je to též katastrofa, přitom jde o historickou budovu, kdyby se opravila je to tam pěkné... Nejhezčí nádraží jsou ta malá a opravená s kusem své historie.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA