MVDr. Vladimír Vlášek: Zvíře dává člověku obrovskou energii
FOTO: autorka

MVDr. Vladimír Vlášek: Zvíře dává člověku obrovskou energii

7. 2. 2017
domácí mazlíčci
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Moc se líbil vztah pana doktora ke svým " pacientům" i jejich páníčkům. Já si život bez kočičky neumím ani představit. Chovám kočky celý život a opravdu jim rozumím. Říkám, že na mne mliví očima. Za svůj život jsem jich měla řadu. Každá byla jiná, jako jsou lidé každý jiný. Teď mám 13 letou kočku z útulku a 6. letou ragdolku s PP. Obě ale byly opuštěné , u mne je jim dobře.
Marie Foltýnová
Před třemi roky nám odešel do psího nebíčka náš maltézáček.Není dne,kdy bych si na něj nevzpomněla.Moc mi chybí.Ale je u nás skoro denně od dcery malý čivaváček Matýsek a ten nás vždy rozveselí.Díky za příjemný rozhovor.
Lidmila Nejedlá
Máme rádi zvířata. Kdysi jsem si šetřila na krém proti vráskám. Cena byla 500,- Kč. Byla jsem sama a nechtěla likvidovat koťata naší Piggy, dala jsem ji tedy vykastrovat. Stálo to 600,- Kč a na krém peníze nezbyly. Proto jsem vrásčitá baba. Dcera šeřila po celý rok na vánoce. Radovala se, že ušetřila 12.000,-Kč. Před vánoci onemocněla kočka Číra, byla operována a padlo na to těch 12.000,- Kč. Žije dosud. My máme rádi zvířata!
Jiří Libánský
Pro nás, co máme rádi zvířátka, je to moc hezké čtení.
Květoslava HOUDKOVÁ
Pro Marc. Pivc. Oba veterináři stanovili stejnou diagnózu, ten levnější měl mnohaletou praxi v ZOO. Operace fenky v 6ti letech a bez problémů dožila 15. let.
Zdenka Jírová
Úplně s panem doktorem souhlasím. Domácí mazlíčci mne provádějí celým mým životem a ten bych si bez nich nedovedla představit. Naštěstí mám také výborného veterináře, který se mi o ty mé kočičí chlupatice stará.
Marcela Pivcová
Já a mí (nebo naši?) tři chlupáči naprosto souhlasíme se vším, co zde pan doktor vyslovil a Zuzka napsala. Chtěli bychom všem čtenářům i-60, kteří mají nějakého domácího mazlíčka, popřát, aby měli v dosahu stejně zkušené a moudré veterináře, jako máme my. Navíc pak, aby se vždycky zvířátko s nějakými problémy dostalo k lékaři včas. Paní Houdkové vzkazujeme, že počítat cenu za vyšetření a léčení zvířete se nemusí někdy vyplatit...
Hana Rypáčková
Je to rozumný člověk. Vaše kočička je jistě v dobrých rukou Zuzko.
Marie Seitlová
Velmi zajímavý rozhovor, díky Zuzko.
Věra Lišková
Zajímavý rozhovor za 5*.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%