
Ilustrační foto: pixabay.com
Cukr: Nepřítel nebo kamarád?
2. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
3.2.2017 21:48
Přidávám lžíci krystalového cukru do šamponu při mytí vlasů. Vodou pak vše spláchnu a vlasy mám pak velmi pěkné. Navíc vlasy pak lépe vstřebávají kondicionér. Pak ho také přidávám do vody k řezaným květinám. Využití cukru nemusí být jen na jídlo
Zuzana Pivcová
3.2.2017 14:17
jde o to, že většina lidí vnímá cukr jen jako vlastní přislazování nápojů nebo součást těsta na moučníky. Proto tvrdí, že nijak moc nesladí. jenže je jisté, že cukry, jednoduché i vyšší, v sobě má většina normálních hotových potravin, a ještě i ovoce a zelenina. Takže já osobně se s cukrem mírním, alespoň tak, že si sama nic nesladím, naprosto jsem si zvykla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA