Cukr: Nepřítel nebo kamarád?
Ilustrační foto: pixabay.com

Cukr: Nepřítel nebo kamarád?

2. 2. 2017
Zdravá strava
Hodnocení:
(4.9 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Přidávám lžíci krystalového cukru do šamponu při mytí vlasů. Vodou pak vše spláchnu a vlasy mám pak velmi pěkné. Navíc vlasy pak lépe vstřebávají kondicionér. Pak ho také přidávám do vody k řezaným květinám. Využití cukru nemusí být jen na jídlo
Zuzana Pivcová
jde o to, že většina lidí vnímá cukr jen jako vlastní přislazování nápojů nebo součást těsta na moučníky. Proto tvrdí, že nijak moc nesladí. jenže je jisté, že cukry, jednoduché i vyšší, v sobě má většina normálních hotových potravin, a ještě i ovoce a zelenina. Takže já osobně se s cukrem mírním, alespoň tak, že si sama nic nesladím, naprosto jsem si zvykla.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%