FOTO: pinterest.com
Internet a Vy, 4.díl: Jak hrát hry na internetu a kde je najít?
31. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Valerie Polášková
27.1.2022 22:09
Já jsem celkem nedávno objevila tuto stránku - https://www.hrajzdarma.cz/ Právě tam mají taky různé online hry zdarma a musím říct, že na tom v poslední době trávím víc času, než bych asi měla. Hlavně ty různé strategické mě hodně baví. Nikdy předtím bych neřekla, že na stará kolena ještě začnu hrát hry na počítači. :-D
Karel Hyndrák
1.2.2017 17:06
Ve Windows 10 je už rovnou plno úžasných her (zdarma) Microsoft Solitaire Collection. My to hrajeme doma furt.
Helenka Vambleki
1.2.2017 11:18
Libuško, je to otázka aplikací přehrávání např.Player, které se do počítače musí nainstalovat. Ale dají se najít i hry, které jsou jednoduché a musí se to vyzkoušet. Já si tříbím mozeček na hře Kriskros zde http://www.duelovky.cz/kris-kros#p=league
Libuše Křapová
31.1.2017 23:01
Mne by zajímalo, proč mi žádné hry nejdou hrát ani prohlížet videa. :-( Mám sice ještě Windows XP, ale takových je nás tu snad víc, ne? Je tu ještě někdo se zastaralým programem a tímto problémem? :-(
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA