FOTO: autorka
Fotoreportáž: Lednová zima i na peci je znát
4. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Votíková
4.2.2017 21:27
Elen fotky jsou nádherné. Jak se říká, kdo umí ten umí. Já se kochám :-)
Zuzana Pivcová
4.2.2017 19:21
Myslím, Eli, že vy jste na zimu celkem zvyklí, zatímco já už jsem za ty roky zde poněkud městsky zchoulostivěla. Tady není v ulicích zima moc vítaná. Tys ji literárně i fotograficky ztvárnila krásně a věřím, že se to bude líbit i Liborovi. Díky!!
Naděžda Špásová
4.2.2017 18:51
Elen, leden je pryč, únor je krátký a bude březen a bude jaro. Hezké fotky.
Marie Seitlová
4.2.2017 16:58
Elenko krásná fotoreportáž, jsi úžasná na zachycení přírody i o ní psát. Moc jsi mě potěšila.
Lenka Hudečková
4.2.2017 16:52
Elenko, překrásné fotky, věřím, že dalo hodně práce i času všechno ptactvo tak nafotit...A ty ledy, no paráda.... ani netuším, jak se těšíme...(snad je již rozhodnuto - červenec a bydlení U Petrů, jak jsi nám poradila)..
Anna Čípová
4.2.2017 16:02
Elenko, jako vždy milé a krásné. Povídání i fotografie, prostě umíš. Ptáky pozoruji každý den, ale fotit je neumím. Smekám, máš můj obdiv. A snad fotoreportáž pozvedne náladu panu Liborovi i ostatním marodům. Hodně dobrých fotoúlovků a dobré světlo!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA