FOTO: autorka
Já a brusle, aneb jsem srab?
2. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
2.2.2017 22:20
Naďo, vykašli se na brusleni, na těch sáňkách máš jistotu pádu z malé výšky :))))))
Alena Tollarová
2.2.2017 20:09
Naďo, naprosto Ti rozumím. Já ty touhy totiž taky mám. Na rozdíl od bruslí. Zkusila bych si to moc ráda, ale určitě bych šla na stadion a držela se mantinelu. Dost se divím hladkému ledu, protože jak u nás na rybníku, tak na velké Dobříňské pískovně, kde jsem se procházela teď v týdnu, led moc dobrý není. Navzdory se tam bruslí a dokonce jsem tam viděla chlapa na běžkách.
Hana Rypáčková
2.2.2017 19:48
Naďo, začínat na venkovním ledě- není dobré. Taky se bojím a bruslit na stadion chodím. Jela jsem po rybníku a potoce moc opatrně...Hrudky ledu, , klacíky, stébla trávy- taky se bojím upadnout... A taky to přezouvání moc studí. Už pozor, ledu i při mínusových teplotách ubývá odspodu... Dnes už hlásili zákaz na řeku.....
Helena Votíková
2.2.2017 19:20
Už je to dost dávno, co jsem stála na bruslích, takže já bych to Naďo taky vzdala. Přeci nebudu ten led ostatním ničit, ne? :-))
Zuzana Pivcová
2.2.2017 18:42
Myslím, Naďo, že to žádná sabárna není. Proč se pouštět do něčeho, na co se člověk úplně necítí? Já jsem jako holka suverénně jezdila na lyžích a na bruslích, a dnes ani náhodou. A to není záležitost věku. Mám v sobě blokaci už mnoho let. Proto ani nejezdím s autem.
Danuše Onderková
2.2.2017 17:59
Nadi, rozhodně jsi jenom opatrná, na rybník bych také asi nevlezla. Nejsem sice nejlepší bruslař a na bruslích jsem stála naposledy asi v 25, ale Eliška mne přesvědčila, abych si brusle přivezla do Anglie, a mohla s nimi chodit bruslit. Jistota je mantinel....
Jarmila Komberec Jakubcová
2.2.2017 17:07
Paní Naďo, přiznám se, že ani já nemám na brusle odvahu se postavit, Jednou jsem si podvrkla nohu a od té doby se prostě bojím.Nejste srab, jste pouze opatrná. Hezké vyprávění a skvělé fotky
Libor Farský
2.2.2017 16:21
Zajímavé. Mám úplně stejný zážitek. Až na to, že jsem si zlomil ruku-a to byla také má konečná.
Lidmila Nejedlá
2.2.2017 16:20
Naďo, nevím. Člověk musí cítit jistotu, aby se na brusle postavil, ale když jsi bruslívala v mládí, zvládla bys to. Já zatím bruslím v zimě i v létě, ale asi bych toho měla už také nechat. Kdo ví, jak bych dopadla při pádu. Nejsi srab, jsi prostě opatrná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA