Vrba, část 3
FOTO: autorka

Vrba, část 3

30. 1. 2017
povídka
Hodnocení:
(4.8 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Povídku Vrba jsem napsala už v srpnu 2016 a pořád jsem váhala s jejím zveřejněním. Nebyla jsem si jistá, jak ji přijmete. Je dlouhá, nemá happy and a já nejsem žádný spisovatel. Ale pak jsem se rozhodla a rozdělila ji na tři části a dala ji zveřejnit. Bylo mi jasné, že někteří čekali šťastný konec, váhala jsem, jestli ten konec nemám přepracovat. Ale pak jsem se rozhodla a dala i třetí část, tak jak byla původně napsaná. Pani Kollinová, děkuji za rozbor, vystihla jste to úplně přesně. A to mě opravdu potěšilo. Děkuji v šem za vaše komentáře, jsem vám za ně vděčná, protože pro mě je důležitá zpětná vazba. A jsem ráda, že se líbí i úvodní fotky. Děkuji. A děkuji taky redakci za uveřejnění.
Jana Šenbergerová
Elen, přečetla jsem všechny tři části jedním dechem a mohu jen konstatovat, že máš talent. I fotky jsou nádherné.
Květuše Pinkasová
Děkuji , že jsem si mohla také dnes přečíst 3 část příběhu . Jen nevěřím , že nebude Elenko pokračování ! A ty hezké obrázky by taky mohly následovat . Moc se k příběhu hodí .
Jarmila Komberec Jakubcová
Vyprávění bylo napínavé až do konce a všechna pokračování jsem četla jedním dechem. Elenko ty nejen velmi pěkně fotíš ale i hezky píšeš.Tak piš dál.
Helena Votíková
Opět pěkně napsané. Zajímavý příběh. Kamarádka řešila podobnou záležitost, nebyl to hráč, ale nějak měl moc slibů, z kterých vždy sešlo. I ty výmluvy byly originální.
Danuše Onderková
Elenko, moc pěkný článek, četla jsem všechny díly jedním dechem...**********
Lenka Hudečková
jojo, sňatkový podvodník, tak se jim říká...Hezky jsi to Elenko, napsala...a tak hlavně přeji, aby si všichni osamělí lid dávali pozor na podvodníky...
Zuzana Pivcová
My ženy jsme dost nepoučitelné. A to v každém věku. Osobně jsem také taková, a proto zastávám názor, že si má jít každý za tím, co ho přitahuje, nezakazovat si to, a je-li to nedobré, tak si "nabít nos". A navíc, pokud člověk myslí něco poctivě, bez postranních škodlivých úmyslů, tak mu řešení přijde v pravý čas do cesty. ostatně i zde v Tvém příběhu. Díky, Eli.
Marie Seitlová
Elenko, dík za třetí velmi napínavou část. Moc pěkně se to četlo. Neumíš jen fotit, ale i moc zajímavě psát. Díky a kočka je lepší.
Marie Ženatová
Ohodnotila jsem Vaše svěží povídání tím největším počtem hvězdiček, z celého srdce děkuji...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%