FOTO: autorka
Vrba, část 3
30. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
30.1.2017 19:54
Povídku Vrba jsem napsala už v srpnu 2016 a pořád jsem váhala s jejím zveřejněním. Nebyla jsem si jistá, jak ji přijmete. Je dlouhá, nemá happy and a já nejsem žádný spisovatel. Ale pak jsem se rozhodla a rozdělila ji na tři části a dala ji zveřejnit. Bylo mi jasné, že někteří čekali šťastný konec, váhala jsem, jestli ten konec nemám přepracovat. Ale pak jsem se rozhodla a dala i třetí část, tak jak byla původně napsaná. Pani Kollinová, děkuji za rozbor, vystihla jste to úplně přesně. A to mě opravdu potěšilo. Děkuji v šem za vaše komentáře, jsem vám za ně vděčná, protože pro mě je důležitá zpětná vazba. A jsem ráda, že se líbí i úvodní fotky. Děkuji. A děkuji taky redakci za uveřejnění.
Jana Šenbergerová
30.1.2017 18:47
Elen, přečetla jsem všechny tři části jedním dechem a mohu jen konstatovat, že máš talent. I fotky jsou nádherné.
Květuše Pinkasová
30.1.2017 14:44
Děkuji , že jsem si mohla také dnes přečíst 3 část příběhu . Jen nevěřím , že nebude Elenko pokračování !
A ty hezké obrázky by taky mohly následovat . Moc se k příběhu hodí .
Jarmila Komberec Jakubcová
30.1.2017 13:15
Vyprávění bylo napínavé až do konce a všechna pokračování jsem četla jedním dechem. Elenko ty nejen velmi pěkně fotíš ale i hezky píšeš.Tak piš dál.
Helena Votíková
30.1.2017 10:56
Opět pěkně napsané. Zajímavý příběh. Kamarádka řešila podobnou záležitost, nebyl to hráč, ale nějak měl moc slibů, z kterých vždy sešlo. I ty výmluvy byly originální.
Danuše Onderková
30.1.2017 10:21
Elenko, moc pěkný článek, četla jsem všechny díly jedním dechem...**********
Lenka Hudečková
30.1.2017 10:15
jojo, sňatkový podvodník, tak se jim říká...Hezky jsi to Elenko, napsala...a tak hlavně přeji, aby si všichni osamělí lid dávali pozor na podvodníky...
Zuzana Pivcová
30.1.2017 09:57
My ženy jsme dost nepoučitelné. A to v každém věku. Osobně jsem také taková, a proto zastávám názor, že si má jít každý za tím, co ho přitahuje, nezakazovat si to, a je-li to nedobré, tak si "nabít nos". A navíc, pokud člověk myslí něco poctivě, bez postranních škodlivých úmyslů, tak mu řešení přijde v pravý čas do cesty. ostatně i zde v Tvém příběhu. Díky, Eli.
Marie Seitlová
30.1.2017 09:35
Elenko, dík za třetí velmi napínavou část. Moc pěkně se to četlo. Neumíš jen fotit, ale i moc zajímavě psát. Díky a kočka je lepší.
Marie Ženatová
30.1.2017 09:29
Ohodnotila jsem Vaše svěží povídání tím největším počtem hvězdiček, z celého srdce děkuji...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA