FOTO: autorka
Vrba, část 2
27. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
27.1.2017 20:53
Elen, to je zaděláno na román, také jsem zvědavá...bude - li se děj dále rozvíjet.
Eva Mužíková
27.1.2017 20:20
Elen, byla jsem tak zaujatá dějem, že jsem se bála text posunout směrem nahoru z obavy, že uvidím, že opět dole nedokončený končí:(((((( Jsi opravdu skvělá********
Hana Rypáčková
27.1.2017 15:59
Musím se přiznat, jsem vášnivá čtenářka. Tlustá kniha mne neodradí, ale nesnáším seriály na pokračování. Když přerušuji četbu, tak v místě, kde chci já . Někdy čtu celou noc do místa, kde si udělám pauzu. Ale jsi šikovná, už jsem to říkala minule...
Anna Čípová
27.1.2017 14:55
Elenko, já jsem nevydržela čekat na uveřejnění a četla jsem pokračování na tvém profilu. Moc zajímavé. A otevřený konec v druhé části vyvolává více otázek, než ten v první části.
Helena Votíková
27.1.2017 14:32
.. a můžeme si jen domýšlet. Jsem napnutá jak kšandy jestli bude ještě pokračování. Elenko moc pěkné.
Marie Seitlová
27.1.2017 13:43
Elenko, moc pěkná i druhá část, ale s otevřeným koncem. Bude něco dál......
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA