Vrba, část 2
FOTO: autorka

Vrba, část 2

27. 1. 2017
povídka
Hodnocení:
(5 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Elen, to je zaděláno na román, také jsem zvědavá...bude - li se děj dále rozvíjet.
Jaroslava Handlová
Skvělé, také bych si nechala líbit pokračování!
Eva Mužíková
Elen, byla jsem tak zaujatá dějem, že jsem se bála text posunout směrem nahoru z obavy, že uvidím, že opět dole nedokončený končí:(((((( Jsi opravdu skvělá********
Jarmila Komberec Jakubcová
Elenko těším se na další vyprávění. Moc hezké
Marie Ženatová
Vaše povídání se moc hezky čte, moc za ně děkuji...
Hana Rypáčková
Musím se přiznat, jsem vášnivá čtenářka. Tlustá kniha mne neodradí, ale nesnáším seriály na pokračování. Když přerušuji četbu, tak v místě, kde chci já . Někdy čtu celou noc do místa, kde si udělám pauzu. Ale jsi šikovná, už jsem to říkala minule...
Anna Čípová
Elenko, já jsem nevydržela čekat na uveřejnění a četla jsem pokračování na tvém profilu. Moc zajímavé. A otevřený konec v druhé části vyvolává více otázek, než ten v první části.
Libuše Křapová
Elen, a pokračování bude? Co dělal Antonín celé ty roky ?
Helena Votíková
.. a můžeme si jen domýšlet. Jsem napnutá jak kšandy jestli bude ještě pokračování. Elenko moc pěkné.
Marie Seitlová
Elenko, moc pěkná i druhá část, ale s otevřeným koncem. Bude něco dál......

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%