Cena za samotu při cestování
Ilustrační foto: ingimage.com

Cena za samotu při cestování

24. 1. 2017
cestování
Hodnocení:
(4 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Karel Šobr
Vzhledem k tomu, že nemusím akce "na povel" tj. skupinové a doma sedět nechci tak cestuji převážně sám a toho "pomyslného druhého" v podstatě zaplatím. Vadí mi to, ale doma sedět nechci tak to několikrát do roka absolvuji.
Alena Tollarová
Naštěstí jsem se do takové situace nedostala, takže netuším, jak velký problém to je. Nebo není ...
Jana Šenbergerová
Tohle sice momentálně řešit nemusím, protože jsme dva, ale vůbec nechápu, proč jsou doslova "biti" jednotlivci. Vždyť i ve dvojici jsme každý samostatná jednotka. Myslím, že na "byznys" jednou dojedeme.
Jarmila Komberec Jakubcová
Mít vlastní pokoj patří dnes k normálnímu standardu. já když cestuji s kamarádkou či přítelem vždy oba chceme mít svoje soukromí. V nejhorším tzv. oddělené postele. V loni v Maroku i když jsme spali každý den v jiném hotelu mi cestovka zařídila pokaždé svůj samostatný pokoj.Samozřejmě příplatek. A díky a to, v Maroku je patrný francouzský vliv - malé dvojpostele s jedním maxipolštářem a společnou dekou. Pozor na to. Bývá to i v Tunisu, Alžíru a zažila jsem to i na Korsice.
Květoslava HOUDKOVÁ
Článek i přípěvky k němu se týkají single cetování do zahraničí. Je s podivem, že i české CK a ubytovatelé se -beze studu k vlastním občanům- chovají stejně! Tvrdě požadují příplatek za neobsazené lůžko - a to - bohužel- i mimo sezónu! = kšeft je kšeft - na člověka se brát zřetel nemusí.
Zuzana Pivcová
P. S. Ten příspěvek následoval po mé cestě do Albánie a jmenoval se Cestovat sama (pro případné nové zájemce).
Zuzana Pivcová
Také cestuji sama a už jsem o tom psala loni ve svém příspěvku, tak se nechci opakovat.
Jitka Hašková
Existuje cestovní portál Senior 55+, dá se s nimi cestovat a mít jednolůžkový pokoj bez příplatku. Cestuji s kamarádkou a zásadně jenom v jednolůžkových pokojích bez problémů. Každá máme své pohodli. Do zahraničí cestuji zásadně sama. Domluvím se a vše si zařídím. S tim, abych někomu překládala a starala se, mám jenom špatné zkušenosti.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%