Ilustrační foto: ingimage.com
Cena za samotu při cestování
24. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Šobr
27.2.2017 09:44
Vzhledem k tomu, že nemusím akce "na povel" tj. skupinové a doma sedět nechci tak cestuji převážně sám a toho "pomyslného druhého" v podstatě zaplatím. Vadí mi to, ale doma sedět nechci tak to několikrát do roka absolvuji.
Alena Tollarová
25.1.2017 17:30
Naštěstí jsem se do takové situace nedostala, takže netuším, jak velký problém to je. Nebo není ...
Jana Šenbergerová
24.1.2017 16:49
Tohle sice momentálně řešit nemusím, protože jsme dva, ale vůbec nechápu, proč jsou doslova "biti" jednotlivci. Vždyť i ve dvojici jsme každý samostatná jednotka. Myslím, že na "byznys" jednou dojedeme.
Jarmila Komberec Jakubcová
24.1.2017 13:54
Mít vlastní pokoj patří dnes k normálnímu standardu. já když cestuji s kamarádkou či přítelem vždy oba chceme mít svoje soukromí. V nejhorším tzv. oddělené postele. V loni v Maroku i když jsme spali každý den v jiném hotelu mi cestovka zařídila pokaždé svůj samostatný pokoj.Samozřejmě příplatek. A díky a to, v Maroku je patrný francouzský vliv - malé dvojpostele s jedním maxipolštářem a společnou dekou. Pozor na to. Bývá to i v Tunisu, Alžíru a zažila jsem to i na Korsice.
Květoslava HOUDKOVÁ
24.1.2017 12:59
Článek i přípěvky k němu se týkají single cetování do zahraničí. Je s podivem, že i české CK a ubytovatelé se -beze studu k vlastním občanům- chovají stejně! Tvrdě požadují příplatek za neobsazené lůžko - a to - bohužel- i mimo sezónu! = kšeft je kšeft - na člověka se brát zřetel nemusí.
Zuzana Pivcová
24.1.2017 12:00
P. S. Ten příspěvek následoval po mé cestě do Albánie a jmenoval se Cestovat sama (pro případné nové zájemce).
Zuzana Pivcová
24.1.2017 11:57
Také cestuji sama a už jsem o tom psala loni ve svém příspěvku, tak se nechci opakovat.
Jitka Hašková
24.1.2017 11:27
Existuje cestovní portál Senior 55+, dá se s nimi cestovat a mít jednolůžkový pokoj bez příplatku. Cestuji s kamarádkou a zásadně jenom v jednolůžkových pokojích bez problémů. Každá máme své pohodli. Do zahraničí cestuji zásadně sama. Domluvím se a vše si zařídím. S tim, abych někomu překládala a starala se, mám jenom špatné zkušenosti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA