Ilustrační foto: ingimage.com
Jak jsem překonala sama sebe
26. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
28.2.2017 19:22
Nemám ráda hopsání a pocení se na povel. \Pohyb mám nejraději venku na vzduchu. Chválím Vám práci na chalupě, má to smysl a také zoceluje tělo.
Soňa Prachfeldová
28.2.2017 19:09
Prima, celou dobu čtení jsem se usmívala, po 60 jsem začala chodit na jógu, chodím dodnes, chodí pořád mladší a mladší jógínky a já ne a ne omládnout , baví mě to pořád. A ještě chodíte na zumbu ? A ty úrazy na zahradě znám, bolí .
Věra Lišková
28.2.2017 18:22
Sportu zdar, přeji hodně energie. Já se po delší době pokoušela cvičit doma, cvičení jsem chtěla zakončit poskoky, nejdřív na pravé noze, pak levé, jenže se ozvala velká, bodavá bolest v kotníku. Týden jsem z toho kulhala, už nejsem žádné peříčko a váha na jednu nohu byla asi moc těžká. Pak se řekne sportem ku zdraví.
Helenka Vambleki
28.2.2017 00:42
Pominu-li cvičení na páteř, kde nehopsáme a cvičíme opravdu pozvolna, tak naposled jsem chodila pravidelně cvičit před dvaceti lety stepaerobic, to se pořád hopsalo na malou bedničku. Uffff, úplně mne zabolela lýtka, jen si na to vzpomenu.
Zuzana Pivcová
26.2.2017 19:58
Kdysi jsem na tu zumbu také pomýšlela, ale pak mě to pustilo. Vrtím se tak trochu akorát doma při hudbě pro sebe. Jsem sice ještě pohyblivá, ale sportovní lenoch. :-)
Eva Mužíková
26.2.2017 19:52
Paní Lídie, jsem znavená jen z toho čteni, natož skotačit v tělocvičně. Ale ten loket za zády ještě druhou rukou chytím. Tak jen tak dàl, pohybu neni nikdy dost.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA