FOTO: autorka
Nedělní odpoledne na Miladě
25. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
26.1.2017 21:10
Naďko, to jsou nádherné fotky mne zaujala hodně ta: " Pod ledem " 2x...no a ty oči nakonec, co dodat, to jsou zkrátka čivavy, k úsměvu je nepřemluvíš:))))))))
Marie Seitlová
26.1.2017 21:04
Naďo, krásně jsi prožila neděli a máš krásné fotky. U nás bylo také krásně, slunečno, tak jsem se šla projít k lesu.
Naděžda Špásová
26.1.2017 17:02
Díky všem za příspěvky. Ilono K., on se takhle tváří, když se ho někdo chce dotknout. Není to mazel, je to prostě čivava.
Zdenka Jírová
26.1.2017 00:58
Hezký výlet s labutěmi. Mám je ráda, pozorujeme jejich život na rybníku u nás v Teplicích.
Jarmila Komberec Jakubcová
25.1.2017 19:21
Krásné fotky a zajímavé vyprávění. Milau neznám. Do severočeského kraje jezdím jen velmi málo. Bohužel.
Soňa Prachfeldová
25.1.2017 19:20
Užila sis Naděnko, určitě jsi se vrátila nabitá energií z tak krásné procházky. Fotku suprové !!!
Alena Tollarová
25.1.2017 17:35
S labutěmi se potkávám, ale asi bych se bála jít ji pohladit. Koukám, že se na Miladu taky budu muset vypravit, vždyť to nemám daleko.
Hana Rypáčková
25.1.2017 16:48
Naďo, už jsem se pokochala... Taky jsem labuť nehladila...Byla zdravá? Psi se někdy před pohlazením tak jakoby sníží a oči obrátí..."Co chceš?" To znám...Syn se do Milady zbláznil...Objevil ji ze služebky a často se tam staví....
Lenka Hudečková
25.1.2017 16:29
Naďo, děkuji za sdílení, krásná příroda a to ptactvo, paráda.... nádherné fotky... :-)
Marie Ženatová
25.1.2017 16:00
Také jsem si v neděli odpoledne vyšla s foťáčkem, ale fotografií mám daleko méně, Vaše jsou nádherné, díky moc...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA